krooninen väsymysoireyhtymä-mitä tapahtuu

Joissakin tapauksissa, krooninen väsymysoireyhtymä (CFS) kehittää kuluttua flunssan kaltaisia ​​oireita kuten mononukleoosi (mono) tai jakson jälkeen epätavallinen stressistä. Mutta se voi myös tapahtua ilman varoitusta, vaikka et ole sairas.

Yleisesti

Jotkut ihmiset kokevat väsymys, kipu, ja ajattelu aiheuttamat ongelmat CFS suuresti vaikeuttaa heidän elämäänsä. Mutta muut ihmiset eivät ole läheskään yhtä vaikuttaa.

Oireet ovat pahempia alussa; Myöhemmin, saatat tuntea paremmin jonkin aikaa ja sitten tuntuu huonompi uudelleen. Tai oireet voivat jäädä pois kokonaan. Jotkut ihmiset ovat vakavia väsymystä ja muita oireita vuosia.

Useimmat ihmiset voivat silti tehdä joitakin niiden tavanomaista toimintaa kotona ja työpaikalla, mutta ne ovat usein epätavallisen väsynyt he tekevät niitä. Ihmiset usein leikata sosiaalisessa ja virkistystoimintaa pelastaa energiaa työhön ja perhe; Muut ihmiset ovat vaikeuksia tehdä useimmat tai kaikki päivittäisessä toiminnassaan, kuten työn ja perus askareita jokapäiväisen elämän. Ne voivat olla huolellisesti suunnitella, miten parhaiten käyttää energiaa; Ihmiset, joilla on vakava CFS on vaikeuksia saada sängystä ja tarvitsevat apua perustoiminnoista kuten pukeutuminen, syöminen, ja uiminen.