krooninen väsymysoireyhtymä-muu käsittely

Paras hoito krooninen väsymysoireyhtymä (CFS) on mitä tekee sinut tuntemaan paremmin. Yhdessä päivittäinen itsehoitoa ja hoidon saat lääkäriltä, ​​saatat huomata, että muut hoidot auttavat myös.

Suosittuja täydentävät hoidot sisältävät

On monia todistettu hoitoja CFS. Jotkut enemmän suosituimmista lajeista sisältävät

Mikään näistä täydentävien hoitojen ovat osoittautuneet tehokkaiksi hoidettaessa CFS, mutta jotkut ihmiset ovat raportoineet tunne paremmin käytön jälkeen. Jos on CFS ja ajatellut yrittää täydentävä hoito, saada tosiasiat ennen kuin aloitat. Mieti näitä kysymyksiä lääkäriltä

akupunktio; Hierontaa; Jooga.

Suuret annokset vitamiineja tai kivennäisaineita. Mutta liian paljon tiettyjen vitamiinien ja kivennäisaineiden voi itse asiassa olla haitallisia; Ruokavalion, jotka poistavat tiettyjen elintarvikkeiden tai ainesosien (kuten hiiva, sokeri, tai elintarvikkeiden lisäaineet), että jotkut ihmiset uskovat korostavat immuunijärjestelmää. Koska tarkka rooli immuunijärjestelmän CFS ei ymmärretä hyvin, ei ole mitään tieteellistä perustaa korjaustoimenpiteistä. Mutta jos tiettyjen elintarvikkeiden näytä tekevän oireesi huonompi, ei ole mitään haittaa välttää niitä niin kauan kuin olet ruokavalio; Aloe vera mehu; Helokkiöljy; Emoainetta (mehiläisen tuote).

Onko se turvallista? Älä käytä hoidot, jotka voisivat vahingoittaa sinua, kuten epätavallinen ruokavalion tai liiallinen vitamiinin tai kivennäisaineita. (Päivittäinen useita vitamiini on kunnossa. Pyri välttämään yli 100% suositellusta päiväannoksesta tahansa vitamiinin tai kivennäisaineita, ellei lääkäri määrää .; Onko valmistetun tuotteen luotettavasti? Vitamiineja ja kivennäisaineita ja kasviperäisiä tuotteita eivät koske samoja määräyksiä kuin lääkkeet. Ainekset voi vaihdella yhdestä valmistaja toiseen. Lue tarrat huolellisesti, ja valita tunnettuja tuotemerkkejä luotat, Toimiiko se? voi olla vaikea sanoa, onko hoidon tehoa. Muista, että kun saat paremman hoidon jälkeen, hoito ei voi olla syynä oman parantamiseen. oireita CFS usein parantaa omaa. Tai käsittely saattavat aiheuttaa plasebo vaikutus, mikä saa sinut tuntemaan paremmin, kuinka paljon se maksaa? kallis hoitoa, joka voi tai ei voi auttaa et ehkä kannata korkeat kustannukset. Varo tuotteiden tai hoidon tarjoajille, jotka tarvitsevat suuria taloudellisia investointeja edessä tai useita kalliita hoitoja, Onko se parantaa minun yleistä terveyttä? Vaikka täydentäviä hoidot eivät tehokas hoidettaessa CFS, jotkut niistä ovat turvallisia ja terveellisiä tapoja, jotka voivat parantaa yleistä hyvinvointia ja se voi olla kokeilemisen arvoinen.