krooniset myeloproliferatiivisten häiriöiden hoitoon (pdqто): hoito [] -essential thrombocythemia

tauti yleiskatsaus

Lapsuuden leukemia, yleisin syöpätyyppi lasten ja nuorten, on syöpä veren valkosolujen. Poikkeavia valkosoluja muodostavat luuytimessä. Ne nopeasti kulkea verenkiertoon ja syrjäyttää terveitä soluja. Tämä lisää kehon mahdollisuudet infektio ja muita ongelmia; Niin kova kuin se on lapselle on syöpä, se on hyvä tietää, että useimmat lasten ja nuorten lapsuuden leukemia voidaan hoitaa.

Kriteeri

Potilaat, joilla on prefibrotic ensisijainen myelofibrosis on elinajan kuin potilailla, joilla on olennainen trombosytemiassa takia lisääntynyt eteneminen myelofibroosi ja lisääntynyt eteneminen akuutti myelooinen leukemia. [2, 3] Potilaat, joilla prefibrotic ensisijainen myelofibrosis voi myös olla korkeampi verenvuototaipumusta, joka voi pahentaa pieniannoksisen aspiriinin. [4]

Potilaat yli 60 vuotta joilla oli aiemmin tromboottisten episodi tai leukosytoosiin on peräti 25% mahdollisuus sairastua aivojen, sydämen tai ääreisverenkierron verihyytymien, harvemmin, mahdollisuus kehittää keuhkoembolia tai syvä laskimotukos. [2, 9, 10] Samankaltainen toiselle myeloproliferatiivinen oireyhtymät, muuntaminen akuutti leukemia löytyy pieni osa potilaista (<10%) pitkän aikavälin seurannassa.