kurkkumätä, jäykkäkouristus, soluton pertussis, polio, Hib-rokote (lihakseen) kuvaus ja tuotenimiä

Kurkkumätä, jäykkäkouristus ja soluton hinkuyskärokote (tunnetaan myös DtaP) yhdistettynä inaktivoituja ja Haemophilus B -konjugaattirokote (tunnetaan myös IPV ja Hib) on yhdistelmä rokote annetaan suojaamaan aiheuttamien infektioiden kurkkumätä, jäykkäkouristus (tetanus) , hinkuyskä (pertussis), poliovirus, ja Haemophilus influenzae tyyppi b. Rokote vaikuttaa saamalla kehon tuottamaan oman suojan (vasta-aineita) näitä tauteja vastaan. Tämä rokote annetaan vain vauvoille ja lapsille, jotka ovat 6 viikon 4-vuotiaille, ja annetaan ennen lapsen viides syntymäpäivä.

Kurkkumätä on vakava sairaus, joka voi aiheuttaa hengitysvaikeuksia, sydämen ongelmia, hermovaurio, keuhkokuume, ja mahdollisesti kuolemaan. Vakavien komplikaatioiden on suurempi hyvin pienille lapsille ja vanhuksille.

Jäykkäkouristus (tunnetaan myös tetanus) on erittäin vakava sairaus, joka aiheuttaa kouristuksia ja vaikeita lihaskouristuksia, joka voi olla tarpeeksi vahva aiheuttaa luun murtumia selkärangan. Tauti ilmenee edelleen lähes yksinomaan ihmisten keskuudessa, jotka eivät saa rokotettujen tai eivät ole tarpeeksi suojaa aikaisemmista rokotteita.

Hinkuyskä (tunnetaan myös hinkuyskää) on vakava sairaus, joka aiheuttaa vakavia yskänpuuskia, jotka voivat häiritä hengitystä. Hinkuyskä voi myös aiheuttaa keuhkokuumetta, pitkäikäisiä keuhkoputkentulehdus, kouristukset, aivovaurioon ja kuolemaan.

Jousitus; Jauhe jousitus

Polio on erittäin vakava infektio, joka aiheuttaa lihashalvauksen, mukaan lukien lihakset, joiden avulla voit kävellä ja hengittää. Polio infektio voi jättää henkilö kykene hengittämään ilman apua hengitys kone. Se voi myös jättää henkilö pysty kävelemään ilman jalka henkselit tai sitä pyörätuoliin. Ei ole parannuskeinoa polio.

Infektio Haemophilus influenzae tyyppi b (Hib) bakteerit voivat aiheuttaa hengenvaarallisia sairauksia, kuten aivokalvontulehdus, joka vaikuttaa aivojen kurkunkannen, joka vaikuttaa kurkun ja voi aiheuttaa tukehtumiskuoleman, perikardiitti, joka vaikuttaa sydämen, keuhkokuume, joka vaikuttaa keuhkoihin, ja septinen niveltulehdus, joka vaikuttaa luiden ja nivelten.

Tämä rokote on tarkoitettu annettavaksi vain tai valvonnassa lapsesi lääkärin tai muun valtuutetun terveydenhuollon ammattilainen.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot