kylmän sään harjoitus: lämmetä ehkäistä lihaskipuja

Amber Greviskes

Huhu: Winter harjoitukset voivat johtaa kipeä lihaksia ja vammat

Joka vuosi, kun ensimmäinen ulkona harjoitus jälkeen lämpötila laskee, jalat ovat kipeä seuraavana päivänä. En ole erityisen huonossa kunnossa. Itse voin harjoitella päivittäin ja nämä kivut voida katsoa ajaa itse liian kovaa tai yrittää uusia harjoituksia. Sen sijaan jokainen marraskuussa kuin kello, lihaksia jaloissani tiukentaa, kantaa ja pysyy näin useita päiviä. Monet ihmiset Tapaan salilla on samankaltaisia ​​tarinoita. Kukaan meistä on niveltulehdus tai muita ehtoja, jotka on tarkoitus käynnistää tämä kipu, ja me usein miettinyt mikä on vialla.

Verdict: Kylmä sää voi aiheuttaa tiukempi lihaksia ja niveliä

Kylmä sää aiheuttaa lihasten menettää enemmän lämpöä ja sopimus, aiheuttaen kireyttä koko elimistöön. Nivelet kiristyy, lihakset voivat menettää liikerataa ja hermoja voidaan helpommin puristuksiin, mukaan Los Angeles-pohjainen ortopediset fysioterapeutti Vivian Eisenstadt.

Kiitos vaikutuksia kylmempi temps, lihakset joutuvat työskentelemään paljon vaikeampaa suorittaa samat tehtävät he suorittavat helposti mietojen säällä. Tämä aiheuttaa enemmän vahinkoa lihaskudosta ja voivat johtaa lisääntyneeseen arkuus. Vastapainoksi vahinko, varmista lämmetä hieman tavallista pidempään.

“On normaalia tuntea lihasten arkuus muutaman päivän harjoituksen jälkeen, varsinkin jos se on erityyppinen aktiivisuutta tai sitä voimakkaampi tasolle kuin elimistö käytetään”, sanoo Amy McDowell, fysioterapeutti ja Pilates ohjaaja ARC Physical Therapy, Chicagossa. “Jos tunnet enemmän kipeä talvella jälkeen samalla tasolla liikunnan kuin teet loppuvuoden, se voisi olla, että elimistö tarvitsee pidemmän alkulämmittelyn aikana.”

Kokeile alkaa workout valolla sydän harjoituksia, kuten reipasta kävelyä. Tämä nostaa sisälämpötilaan ja varmistaa, että happea ja veri virtaavat koko kehon. Perus nyrkkisääntö on, että sinun pitäisi lämmetä 10 minuuttia, kun lämpötila on välillä 35 ja 45 celsiusta. Jokaista 10 asteen lämpötilan lasku alle 35, laajentaa verryttely viisi minuuttia.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …