kystiitti syyt

Bakteerien kystiitti

Your virtsan järjestelmä sisältää munuaiset, virtsajohtimien, virtsarakon ja virtsaputken. Kaikki osansa jätevesihuollosta kehosta. Munuaisia ​​- pari papu-muotoinen elinten sijaitsevat takaosaan oman ylävatsan – suodatin jätteiden veressä ja säätelevät pitoisuuksia monia aineita. Putket kutsutaan ureters kuljettaa virtsaa munuaiset virtsarakon, missä sitä varastoidaan, kunnes se poistuu kehosta läpi virtsaputkeen.

tartunnallisia kystiitti

UTIs esiintyy tyypillisesti, kun bakteerit kehon ulkopuolelta tulevat virtsateiden kautta virtsaputken ja alkaa lisääntyä. Useimmat virtsarakon johtuvat tyypin Escherichia coli (E. coli) bakteeri.

Bakteeri virtsarakon infektiot voivat esiintyä naisilla seurauksena yhdyntää. Mutta vaikka seksuaalisesti aktiivinen tyttöjä ja naisia ​​ovat alttiita alentaa virtsatieinfektioiden koska genitaalialueen usein satamat bakteereja, jotka voivat aiheuttaa virtsarakon tulehdus.

Vaikka bakteeri-infektiot ovat yleisin syy kystiitti, useita tarttumatonta tekijät voivat myös aiheuttaa virtsarakon tulehtuvat. Joitakin esimerkkejä ovat