kyynärpää kipu syyt

Kyynärpää kipu yleensä ole vakava, mutta koska käytät kyynärpää niin monella tavalla, kyynärpää kipu voi olla hyvin turhauttavaa. Kyynärpää on monimutkainen yhteinen, se mahdollistaa sekä laajentaa ja flex, sekä kiertää käsi ja kyynärvarsi. Koska useimmat liikkeet ovat yhdistelmä näistä toimista, voit joskus vaikea kuvata tarkasti, mitä liike tuo on tuskaa.

Kyynärpää kipu johtuu usein liikakäyttöä. Monet urheilu, harrastukset ja työt edellyttävät toistuvia käden, ranteen tai käsivarren liikkeitä. Kyynärpää kipu voi joskus johtua niveltulehdus, mutta yleensä kyynärtaipeen on paljon vähemmän altis kulumista ja-repeämä vahinkoa kuin monia muita niveliä.

Ilmeinen epämuodostuma kyynärpää; esiintyöntyvä luun

Hakeudu ensiapuun, jos olet

Useimmat kyynärpää kipu paranee yksinkertainen kotiin hoitoja, kuten

Soita heti lääkärille, jos olet

Aikataulu toimiston vierailun jos olet

käydä lääkärin

Itsehoito

Vaikea kipu, turvotus ja mustelmia ympäri yhteisiä; Trouble liikkuvat kyynärpää normaalisti, käyttämällä käsivarren tai kääntämällä varren kämmen ylöspäin palmunpähkinät alas ja päinvastoin

Kyynärpää kipu, joka ei parane jälkeen kotihoidon; Kipu, joka ilmenee myös et käytä käsivarrellesi lisääminen punoitusta, turvotusta tai kipua loukkaantunut alueella

Suojella. Pidä alue saamasta enempää vahinkoa.; Rest. Vältä toimintaa, joka aiheutti oman vammoja.; Ice. Laita jään kipeä alue 15 20 minuuttia kolme kertaa päivässä.; Compression. Käytä kompressiosidos vähentää turvotusta.; Elevation. Pidä käsi koholla auttaa vähentämään turvotusta.