laajentuneesta sydämestä hoidot ja lääkkeet

Jos olet laajentuneesta sydämestä, lääkäri voi suositella hoitoa perimmäinen syy, jos tiedossa, ja parantaa verenkiertoa ja estää sydämen vaurioita.

Lääkärit yleensä hoitoon laajentuneesta sydämestä yhdistelmä lääkkeitä. Riippuen oireista, ehkä kaksi tai useampia näitä lääkkeitä.

Lääkehoito

Lääkkeet, jotka ovat osoittautuneet hyödyllisiksi hoidettaessa sydämen vajaatoimintaa ja laajentuneesta sydämestä sisältävät

Angiotensiinikonvertaasin (ACE) estäjät. ACE: n estäjät ovat eräänlainen huume, joka laajentaa tai laajentaa verisuonia (verisuonia laajentava) alentaa verenpainetta, parantaa verenkiertoa ja vähentää sydämen työmäärää. ACE: n estäjät voivat parantaa sydämen toimintaa.

Haittavaikutuksia ovat alhainen verenpaine, matala veren valkosolujen määrä, ja munuaisten tai maksan vajaatoimintaa.

Beetasalpaajat. Beetasalpaaja hidastaa sykettä, alentaa verenpainetta ja estää joidenkin haitallisten vaikutusten korostaa hormoneja, aineita tuotetaan elimistössä voi pahentaa sydämen vajaatoimintaa ja laukaista sydämen rytmihäiriöitä.

Laitteet

Beetasalpaajat saattavat vähentää oireita ja sydämen vajaatoiminnan ja parantaa sydämen toimintaa. Sivuvaikutuksia ovat huimaus ja alhainen verenpaine.

Implanttien käytetään hoitamaan laajentuneesta sydämestä sisältävät

Saatat olla ehdokkaana sydämensiirto jos lääkitys ja muut hoidot eivät enää tehoa.

sydämensiirron