lääkeainehakemiston az

Resurssit Alla ovat auttaneet tarkentaa etsinnän, kohdennettua huumeiden tiedot. Tietoa on saatavilla sekä kuluttajien ja terveydenhoidon ammattilaisten yli 24000 reseptiä ja over the counter lääkkeitä ole saatavilla ennen kaikkea USA.

Multum lehtiset antaa perustiedot kuluttajille huumetiedon, kuten huumeiden kuvauksia ja vuorovaikutusta, tietoja mahdollisista sivuvaikutuksista ja vaikutuksista jääneiden annosten ja yliannostus sekä käyttöohjeet. Lehtisten ovat saatavilla Englanti ja Espanja.

Peräisin johtava terveydenhuollon tietojen toimittaja Työnantajalle, Facts & Vertailut Integrated MedFacts kuluttajille lääkkeen tiedotteita antaa yksityiskohtaisia ​​tietoja huumeiden merkintöjä, vasta-aiheet ja yhteisvaikutukset sekä turvallisuusmääräysten ja käyttöohjeet. Faktat ja vertailut on ollut keskeinen lähde huumetiedon farmaseuttien yli viidenkymmenen vuoden ajan. Tunnetaan myös Medispan IMM.

Micromedex® Advanced Consumer Information tarjoaa kattavan kuluttajille tietoa, joka liittyy monenlaisia ​​lääkkeitä, kuten luettelon yleisesti käytetty tuotenimiä, huumeiden kuvaus, varoitukset ja varotoimenpiteet, ja yksityiskohtaista tietoa asianmukaisesta käytöstä kunkin lääkkeen.

AHFS DI American Society of Health-System Farmasialiitto (ASHP) on kattavin lähde puolueeton ja arvovaltainen huumeiden tiedot terveydenhuollon ammattilaisille tänään. Kokonaan riippumaton henkilöstö huumetiedon farmaseuttien ja ammatillista toimituksellisen ja analyyttinen henkilökunta perusteellisesti tutkimuksen AHFS DI sisältöä. Tekijät sisällyttää kliiniset tutkimustulokset, hoitosuositusten sekä Food and Drug Administration (FDA) hyväksyi merkinnät, jotta monografioiden sisältävät näyttöön perustuvan perustan tehokkaan ja turvallisen lääkehoidon.

Professional Drug Information tietokanta on kokoelma huumetiedon peräisin suoraan FDA. Se sisältää yksityiskohtaisia ​​muistiinpanoja kliinisestä farmakologian erilaisia ​​lääkkeitä.

MedFacts Natural Products Consumer tietokanta on kattava tietolähde perinteisiin ja / tai tavanomaisia ​​käyttötarkoituksia luonnontuotteita. Perus yleiskatsaus kunkin tuotteen annetaan (mukaan lukien annostukset, mahdollinen huumeiden vuorovaikutukset, sivuvaikutukset ja vasta) yhdessä turvallisuuden ja / tai tehon luokitukset Työnantajalle.

MedFacts Natural Products Professional tietokanta on kattava tietolähde perinteisiin ja / tai tavanomaisia ​​käyttötarkoituksia luonnontuotteita. Perus yleiskatsaus kunkin tuotteen annetaan (mukaan lukien annostukset, mahdollinen huumeiden vuorovaikutukset, sivuvaikutukset ja vasta) yhdessä turvallisuuden ja / tai tehon luokitukset Työnantajalle.