lähentyminen vajaatoiminta

Convergence vajaatoiminta ilmenee, kun silmät eivät toimi yhdessä, kun yrität keskittyä lähellä objekti. Kun lukea tai katsoa lähelle esine, silmäsi täytyy kääntyä sisäänpäin yhdessä (lähentyvät) keskittymään. Tämä antaa sinulle kimus, jonka avulla voit nähdä yhden kuvan.

Convergence vajaatoiminta voi aiheuttaa vaikeuksia lukemisen. Tämä voi tehdä vanhemmat tai opettajat epäillä, että lapsella on oppimisvaikeuksia sijasta silmäsairaus.

Kun lääkäriin

Hoidot lähentyminen vajaatoiminnan ovat yleensä tehokkaita.

Kaikki eivät Yhdentymisestä vajaatoimintaa kokemuksia oireita. Oireita esiintyy, kun luet tai tehdä muita lähellä työtä ja saattaa sisältää

Jos sinä tai lapsesi kokee oireita lähentymisen vajaatoiminta tai on ongelmia käsittelyssä, ota optikkosi, kuten silmälääkäri tai optometrist. Teknikko kutsutaan ortoptisti voi auttaa arvioinnissa ja hoidossa.

Lähentyminen vajaatoiminta johtuu epäsuhdasta silmissä kun keskitytään lähellä esineitä. Tarkkaa syytä ei tiedetä, mutta kohdistusvirhe liittyy lihaksia, jotka liikkuvat silmällä. Tyypillisesti yksi silmä ajautuu ulospäin, kun olet keskittyen lähellä sanaa tai esine.

Vaikeudet lukemisessa ja keskittämällä voi vaikuttaa haitallisesti lapsen oppimista. Convergence vajaatoiminta tyypillisesti ei havaita rutiininomaisesti näöntarkastuksia tai koulu-pohjainen näöntarkastuksia. Lapsen ehto voidaan arvioida oppimisvaikeudet, koska hänen lukemisen ongelmia.

Lähentyminen vajaatoiminta ei välttämättä tunnisteta rutiini näöntarkastus. Diagnosoida ehto, silmälääkäri tehdä seuraavaa

Hoitovaihtoehtoja lähentymisen vajaatoiminnan sisältävät

Tutkimukset osoittavat, että visio hoito on lääkärin vastaanotolla on tehokkaampi kuin tehdä silmän harjoituksia tai tietokoneavusteisen hoidon kotona. Muita näkökohtia harkitsemaan ennen valitsemalla hoito ovat kustannukset ja mukavuutta.

Tulet todennäköisesti nähdä parannusta oireet neljän viikon harjoitustehtäviä tai tietokoneavusteinen terapia. Hoito voi tarjota pitkäaikainen helpotusta oireita lähentymisen vajaatoiminta. Mutta oireet saattavat tulla takaisin

Toinen kierros hoito yleensä auttaa.

käydä lääkärin