lapsi epilepsia: käsittely huono käytös

Tässä on yhteinen skenaario vanhemman lapsen epilepsia: Huomaat, että poikasi on jättänyt kenkänsä keskellä olohuoneen lattialle ties kuinka monennen kerran, tai että hän ei ole vielä puhdistettu huoneessaan kolmen viikon kuluttua kysyit häntä, tai että jäteauto tuli ja meni tänä aamuna, mutta hän ei koskaan vetää tölkkien hillitä.

Tämä on yleinen ja ymmärrettävä pelkoa, mutta ei ehkä järkevä yksi. Suurimman osan ajasta, lapset, joilla on epilepsia eivät ole niin herkkä kuin luulet.

Muista, lasten epilepsia olisi käsiteltävä aivan kuten mikä tahansa muu lapsi aina kun mahdollista. Aivan kuten lapset, joilla on epilepsia voi käydä koulua, urheilla, ja mennä päivinä, he voivat myös saada huusi vanhempiensa kun he astua ulos linja. Älä anna epilepsia tekosyy huonoja arvosanoja, ja älä anna sitä anteeksi huonoa käytöstä.

Kuten kuka tahansa lääkäri tai vanhemmuuden kirja kertoo sinulle, lapset tarvitsevat kuria. Hoitoon lapsesi kuin virheellisen on varma tapa saada hänet käyttäytymään kuin yksi. Vielä pahempaa, voit olla kääntää hänet tyranni. Lapset ovat älykkäitä. Jos lapsi näkee, että olet pelkää tehdä hänet kumoon, koska hänen tilansa, hän voi hyödyntää.

Going helposti yhdellä lapsi epilepsia voi myös rakentaa tyytymättömyyttä muita lapsia. He saattavat jo tuntea, että lapsi epilepsiaan saa enemmän huomiota kuin he tekevät. Jos he näkevät sisarus saada pois kanssa sopimatonta käytöstä, he aikovat saada angrier.

Muista, hemmoteltu, itsekeskeinen lapsi ei suosittu leikkikentällä. Overindulgence teidän voisi heikentää lapsen sosiaalisia taitoja.

Tietenkin, sinun täytyy tehdä päätöksiä kuria perustuu erityistapauksessa. Jos lapsesi takavarikot ovat täysin hallitsematon, voit joutua säätämään tavallisesta kuria jossain määrin. Lisäksi jotkut lapset, joilla on epilepsia myös kehittymisen tai oppimisen ongelmia, jotka voivat tehdä kurittaa häntä haastavampaa.

Muista, että lapsen huono käytös voi liittyä sivuvaikutuksia epilepsia lääkkeet. Jotkut lääkkeet voivat aiheuttaa lapselle hyperaktiivinen, loppuun tai huonomuistinen.

Olipa syy mikä tahansa, älä laskeutua ja hyväksy tilannetta. Jos lapsesi kohtauksia ovat hallitsematon, tai jos luulet lääkkeet aiheuttavat ongelmia, keskustele lääkärin. Sallimalla ongelmat jatkuvat – kun asut pelko häiritsee lapsen ja provosoi takavarikko – ei ole terveellistä kenellekään. Kurin tekee käyttäytymistä pahempi-ja kuria, itse, ei heikennä epilepsia.