lapsi saada pulassa? miten lopettaa makaa, kiusaaminen, ja lisää

 arkistojen sisältöä 2 vuoden kuluttua varmistaa meidän lukijat voivat helposti löytää kaikkein ajankohtainen sisältö; Löytää uusimmat tiedot, kirjoita aihe kiinnostaa osaksi hakukenttään.

Se on puhelu jokaisen vanhemman dreads.

Sen toisessa päässä linja on koulun rehtori tai opettaja, kerrotaan, että lapsi on juuri syyllistynyt johonkin seuraavista säädösten

(A) Taistelu

(B) Valehtelu

(C) Kiusaaminen

(D) haitta luokka

(E) Kaikki edellä mainitut

Mikä tahansa näistä käyttäytymismalleista voi olla normaali osa lapsi ohjelmistoon, mutta jos ne kiinni tarpeeksi kauan, lopulta lapsi voi saada leimattiin “häirikkö”. Se voi olla vaikea etiketti ravistella.

Miten siis tietää, onko lapsesi on juuri menossa läpi normaalin lapsi vaihe tai hän on todellinen häirikkö? Ensimmäinen vaihe on tutkia käyttäytymistä.

Aloita tekemällä hieman kaivamaan. Katso tarkasti lapsen toimia ja tekijöistä, jotka voisivat ajaa heidät.

Kun tarkastellaan käyttäytymistä, harkitse lapsesi kehitysvaiheessa.

“Yksi osa hyvää vanhemmuutta on ymmärtää lapsen kehityksen 101. Katso [at] mitä sopiva lapsi hänen iässään tasolla”, sanoo Michele Borba, KT, vanhemmuuden asiantuntija, koulupsykologilta, ja kirjoittaja Big Book of Vanhemmuus Solutions.

“Tällä tiettyyn aikaan tiettyä käyttäytymistä ei voi olla sopimatonta”, sanoo Glenn Kashurba, MD, board-sertifioitu lasten ja nuorten psykiatri Somerset, Pa. Esimerkiksi ihan normaalia 3-vuotiaan heittää kiukuttelu , mutta jos 16-vuotias tekee saman, siellä on yleensä ongelma.

Sitten katsoa käyttäytyminen itsessään.

Tee mitä kutsun Kelaa “Borba neuvoo.” Mitä käyttäytymistä todella näyttää? Koska sitä enemmän voit kuvata sitä, sitä enemmän voit ymmärtää, miksi hän todellisuudessa käyttävät sitä.

Your Kelaa tulisi sisältää seuraavat kysymykset

Kun tekee oman tutkimustyössä, puhua lapsesi opettajat, valmentajat, scout johtaja, ja joku muu, joka näkee hänet säännöllisesti. Lopuksi istua alas tärkein henkilö yhtälöllä: lapsesi. Kysyä hän kamppailee mitään ongelmia ja onko hän tajuaa, että hänen käyttäytymisensä on ongelma.

Apua lapsesi Eczem; Miten Onko ADHD vaikuttavat Your Life; Apua Masu Troubles Kids

Faktat: Lasten Oral Healt; Lasten Vision Screenin; 9 Yllättävää Syyt Hanki enemmän unta