lapsuuden aivojen ja selkäytimen kasvaimet hoito katsauksen (pdqто): hoito [] -muutokset tähän yhteenveto (05/29/2013)

PDQ syöpä yhteenvetoja tarkistetaan säännöllisesti ja päivitetään kun uutta tietoa tulee saataville. Tässä osassa kuvataan viimeisimmät muutokset tähän yhteenvedon siitä päivästä, jona edellä.

Syksyllä 1995 olin juuri täyttänyt 40 ja oli alkuun minun lakimiehiin. Mutta en yhtäkkiä löytänyt itseni täysin tyhjä joka viikonloppu. Olin mitään hyötyä vaimoni, Ellie, tai lapseni; Eräänä aamuna kun käytät juoksumatto, näin tähdet. Ajoin itse ensiapuun, lääkärit siellä luulin sydänkohtauksen. Mutta testit osoittivat mitään sydänvaivoja, joten menin takaisin töihin – Jouduin koska en omista oman yrityksen. Minun sisätautilääkäri lähetti minut kardiologi ja muut asiantuntijat …

Tarkistettu teksti todeta, että vuosina 1975 ja 2010, lapsuusajan syöpä kuolleisuus väheni yli 50% (mainittu Smith et al. Viitteenä 1).

Tarkistettu teksti todeta, että Keski aivosyövän kirjaamo Yhdysvalloissa (CBTRUS) arvioi, että noin 4300 Yhdysvaltain lapset diagnosoidaan vuosittain (mainittu Ostromin ym. Viitteenä 2).

Yleinen lähestymistapa Care for lapset aivojen ja selkäytimen kasvaimet

Lisätty Armstrong referenssinä 7.

Tämä yhteenveto on kirjoitettu ja ylläpitämä PDQ Pediatric Treatment toimitusneuvosto, joka on toimituksellisesti riippumaton. Yhteenvedossa kuvastaa riippumaton tarkastelu kirjallisuudessa eikä edusta politiikkaa selvitys tai NIH. Lisätietoa yhteenveto politiikan ja roolin PDQ Pääkirjoitus Boards ylläpitämisessä PDQ yhteenvetoja löytyvät Tietoja tästä PDQ yhteenveto ja PDQ: n Kattava Cancer Database sivuja.

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute