lapsuuden ependymoma hoito (pdqто): hoito [] -muutokset tähän yhteenveto (08/12/2014)

PDQ syöpä yhteenvetoja tarkistetaan säännöllisesti ja päivitetään kun uutta tietoa tulee saataville. Tässä osassa kuvataan viimeisimmät muutokset tähän yhteenvedon siitä päivästä, jona edellä.

Suuret lääkeyhtiöt jatkuvasti tutkia ja kehittää uusia lääkkeitä ja hoitoja aivosyövän, jotka on osoitettu olevan turvallinen ja tehokas ennen lääkärit voivat määrätä sitä potilaille. Kliinisten kokeiden, tutkijat vaikutusten testaamiseksi uuden lääkitys joukko vapaaehtoisia kanssa aivosyövän. Sen jälkeen tiukka protokolla ja käyttää huolellisesti valvotuissa olosuhteissa, tutkijat arvioivat tutkittavia lääkkeitä kehitteillä ja mittaa kykyä uuden lääkkeen …

Tarkistettu teksti todeta, että vuosina 1975 ja 2010, lapsuusajan syöpä kuolleisuus väheni yli 50% (mainittu Smith et al. Viitteenä 3).

Hoito vasta diagnosoitu Childhood ependymoma tai Anaplastic ependymoma

Lisätty teksti todeta, että protoni-sädehoito hoito tarjoaa mahdollinen etu kohdistamista kasvaimeen välttäen kriittinen aivojen normaalille ja neuroendokrii- kudoksissa, onko kasvain on supratentorial tai infratentorial. Lisäsi teksti todeta, että seitsemänkymmentä lasta hoidettiin mukana-kentän, protoni-sädehoito Massachusetts General Hospital vuosien 2000 ja 2011 oli 3 vuoden paikallinen valvonta 83%, ilman taudin etenemistä 76% ​​ja eloonjääneiden kokonaismäärästä 95% , vahvistuksen että kokoresektioksi liittyi huonompi outcom; tiedoista, jotka osoittavat etumatka älykkyys, mukautuva taidot neuroendokriinisiä puutteita, ja muut sairaudet eivät vielä näytä etua muihin muotoihin conformal sädehoitoa (mainittu Macdonald ym. viitteenä 17).

Tämä yhteenveto on kirjoitettu ja ylläpitämä PDQ Pediatric Treatment toimitusneuvosto, joka on toimituksellisesti riippumaton. Yhteenvedossa kuvastaa riippumaton tarkastelu kirjallisuudessa eikä edusta politiikkaa selvitys tai NIH. Lisätietoa yhteenveto politiikan ja roolin PDQ Pääkirjoitus Boards ylläpitämisessä PDQ yhteenvetoja löytyvät Tietoja tästä PDQ yhteenveto ja PDQ: n Kattava Cancer Database sivuja.

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute