lapsuuden kraniofaryngiooma hoito (pdqто): hoito [] -diagnostic arviointi lapsuuden kraniofaryngiooma

Tulokset kuvantamistutkimukset (tietokonetomografia skannaa ja magneettikuvaus [MRI] skannaa) ovat usein diagnostinen lapsuuden kraniofaryngeooma, useimmat osoittavat kasvaimensisäisenä kalkkeutumien ja vankka ja kystinen komponentti. Yleisin paikka on suprasellar, jossa intrasellar osaan. Kraniofaryngeooma ilman kalkkeutuminen voidaan sekoittaa muissa elimissä, kuten germinooma tai hypotalamuksen / chiasmatic astrosytooman ja biopsia voidaan vaatia. [1] magneettikuvauksessa selkärangan akselin ei rutiininomaisesti.

Epidemiolog; Ikävakioitu ilmaantuvuus karsinoidikasvaimissa maailmanlaajuisesti on noin 2 per 100000 henkilöä. [1,2] Keskimääräinen ikä diagnoosin on 61,4 vuotta. [3] Karsinoidikasvaimet edustavat noin 0,5% kaikista vasta diagnosoitu pahanlaatuinen kasvain. [2,3; Anatom; Karsinoidikasvaimissa ovat harvinaisia, hitaasti kasvavia kasvaimia, jotka ovat peräisin soluissa hajanainen hermosto-. Niitä esiintyy yleisimmin kudoksissa peräisin alkion suolesta. Foregut kasvaimia, jotka muodostavat jopa 25%: ssa tapauksista, syntyy …

Viitteet

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute