lapsuuden pehmytkudossarkooman hoito (pdqто): hoito [] -muutokset tähän yhteenveto (08/07/2013)

PDQ syöpä yhteenvetoja tarkistetaan säännöllisesti ja päivitetään kun uutta tietoa tulee saataville. Tässä osassa kuvataan viimeisimmät muutokset tähän yhteenvedon siitä päivästä, jona edellä.

Esiintyvyys ja Mortalit; Arvioitu uutta tapausta ja kuolemantapauksia kilpirauhassyövän Yhdysvalloissa vuonna 2014: [1; Uusia tapauksia: 62980; Kuolemat: 1890; Karsinooma kilpirauhanen on harvinainen syöpä, mutta on yleisin maligniteetti sisäeritysjärjestelmän. [2] Jaksotetut kasvaimet (papillaarinen tai follikulaarinen) ovat hyvin hoidettavissa ja yleensä parannettavissa. Huonosti eriytetty kasvaimet (medullaarista tai anaplastinen) ovat paljon harvinaisempia, ovat aggressiivisia, metastasize aikaisin, ja on paljon huonompi ennuste …

Lisätty Smith et ai. referenssinä 1.

Tarkistettu teksti todeta, että vuosina 1975 ja 2010, lapsuusajan syöpä kuolleisuus väheni yli 50%.

Hoito vasta diagnosoitu Childhood pehmytkudossarkooman

Lisätty teksti todeta, että takautuva tarkastelu lapsia, jotka leikattiin desmoidisairaus kasvaimia St. Jude Lasten Research Hospital raportoitu mitään korrelaatiota kirurginen marginaalit ja uusiutumisen riskiä (mainittu Soto-Miranda et al. Viitteenä 20).

Lisätty Sulkowski et al. referenssinä 36.

Lisätty teksti todeta, että sarjassa yhdeksän potilasta, neljä potilasta, joilla oli täydellinen resektio saavutettu jatkuva remissio, kolmella potilaalla, joilla oli jäljellä sairaus oli korkea toistumisen määrä ja saavutetaan jatkuva remissio, ja yksi potilas, jolla oli metastaattinen sairaus vastannut multiagent kemoterapiaa (mainittu Mehta et al. referenssinä 55 ja näyttö 3iiA).

Lisätty teksti todeta, että sarja 51 lapsipotilasta vuotiaita 0-21 vuotta kanssa alveolaarinen pehmeä osa sarkooma löydetty yleistä (OS) nopeus 10 vuotta 78% ja tapahtuma-elinaika (EFS) oli noin 63%. Potilaat, joilla on paikallinen tauti oli 10 vuoden OS 87%, ja 14 potilasta, joilla etäpesäkkeitä diagnoosin oli 10 vuoden OS 44%. Vain 3 18 potilasta, joilla mitattavissa oleva tauti oli vaste tavanomaisille antisarcoma kemoterapiaa, mutta kaksi neljän hoidettujen potilaiden sunitinibilla oli osittainen vaste (mainittu Orbach ym. Referenssinä 85 ja näyttö 3iiiA). Lisäsi teksti todeta, että siellä on ollut satunnaista raportteja objektiivisia vastauksia interferoni alfa ja bevacizuma; ja että vaiheen II tutkimuksessa cediranib, 15 43 metastasoituneen alveolaarinen pehmeä osa sarkooma oli osittainen vaste (mainittu Kummar ym. referenssinä 88 ja näyttö 3iiDiv).

Lisätty teksti noin NCT00942877 ja NCT01391962 tutkimuksissa hoitovaihtoehtoja alle kliinisen arvioinnin alveolaarinen pehmeän osan sarkooma.