laskemalla kaloreita: keskittyä vähemmän numerot ja enemmän ravitsevaa ruokaa

Jonathan Bailor ja Catherine Britell

Koska pakkomielle laskemalla kaloreita voi olla hyvä tapa askarruttaa ja rangaista itseäsi yrittää olla terve. Kun laskea kaloreita joka kerta syöt jotain, otat mitä voisi olla onnellinen, iloinen ja vaaliminen kokemus ja muuttaa sen lähde puute, stressi ja negatiivinen itse-talk. Ja kun jatkuvasti voimassa itse tehdä tuntia liikuntaa tiukasti polttaa pois tietyn määrän kaloreita, otat kaikki hauskaa ulos liikuntaa.

On aika murtaa pois kalorien laskennan vankilasta! Katso, jos jokin näistä tekosyitä resonoivat …

Mutta … jos lopettaa laskemalla kaloreita, ei minä lihoa? Oikeastaan ​​se on ruoan laatu syöt – ei kaloreita, että ruoka – joka määrittää mitä syö se aikoo tehdä aineenvaihduntaa. Useat tutkimukset (sekä eläinten että ihmisten) ovat osoittaneet, että junk-food ruokavalio aiheuttaa huomattavasti enemmän painonnousua kuin ravitsevaa ruokavaliota, joka sisältää saman määrän kaloreita. Lisäksi teko laskemalla kaloreita itsessään voi aiheuttaa painonnousua. Kun me tietoisesti laskea ja rajoitamme kaloreita, meidän kortisolin tasot nousevat. Tämän seurauksena meidän ruokahalu kasvaa, kaipaamme jalostettu rasva ja sokeripitoiset ruoat, ja kehomme varastoida rasvaa vatsa. Niin, juuri mitä teemme laihtua saattaisi olla päinvastainen vaikutus!

Mutta … miten tiedän kuinka kauan selvittää, jos en seurata kalori polttaa? Oikeastaan ​​elintoimintojen – kuten sulattamaan ruokaa, korvaa vanhat kudos, ajattelu, hengitys ja kiertävän veren – polttaa 60- 70 prosenttia kaloreita nielemään. Voit myös polttaa paljon kaloreita tehdä asioita, kuten suorittamalla roskat, ottaa suihku, ruoanlaitto iltapala, rakastelun ja saada lasten vaatteita. Nämä toiminnot tuovat jopa monta kertaa enemmän kaloreita kuin voit polttaa puoli tuntia juoksumatolla. Joten tapa polttaa enemmän kaloreita kestävästi on rakentamalla vahvempi ja metabolisesti aktiivisia lihaksia, cranking up your yleinen aineenvaihduntaa ja muuttuu rasvaa polttava hormonit oikealla ruokavaliolla ja liikunnalla.

Mutta … kalori laskenta on ainoa painonlasku tekniikkaa tiedän. Kokeile tätä: Tyydytä nälkä päivittäin kaksinumeroista annosta kuin tärkkelystä sisältäviä vihanneksia, kolme-kuusi annosta ravinteiden tiheä proteiini (äyriäiset, ruoho-syötetään naudanlihaa tai orgaaniset kana) ja kolme-kuusi annosta koko-food rasvoja, kuten avokado, kookos, kaakao, oliiveja, munia tai macadamiapähkinöitä. Jos haluat, lisätä annos tai kaksi matalan fruktoosi hedelmät kuten mansikoita, mustikoita tai appelsiineista päivässä. Syödä, kun olet nälkäinen, lopeta kun olet täynnä ja syödä uudelleen, kun olet nälkäinen uudelleen. Do 10 minuuttia korkean vastuksen eksentrinen voimaharjoittelun oman suurin lihasryhmiä kerran viikossa, ja 10 minuuttia korkean intensiteetin ja no-vaikutusta burst aktiivisuutta (kuten intervalli koulutusta kuntopyörä) kerran viikossa. Tanssi, oppia, laulaa, pelata, rakkautta ja nauraa välillä. Nämä yksinkertaiset muutokset optimoi rasvaa polttava hormonit ja tehdä sinusta metabolisesti terveet – ja paljon onnellisempi, too.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …