masennus (vakava masennus) perusteellinen

Vaihtoehtoinen lääke

syyt

Tärähdykset voi olla vakavia vammoja, jotka tarvitsevat riittävästi aikaa parantua.

komplikaatiot

Hashimoton tauti (krooninen lymfosyyttinen kilpirauhastulehdus) aiheuttaa kilpirauhasen tulehdus ja usein kilpirauhasen vajaatoiminta (hypotyreoosi). Hoito voi liittyä kilpirauhasen hormonikorvaushoitoa lääkitys.

Selviytyminen ja tuki

Perimenopause – Kattava katsaus kattaa oireet, hoito, itsehoito tämän elämän siirtymävaiheen naisille.

Vaikka lievä aivovammojen johtaa yleensä muutaman pitkän aikavälin ongelmia, enemmän vakavia vammoja voi aiheuttaa useita fyysisiä, emotionaalisia, käyttäytymiseen, viestintä ja kognitiivisia ongelmia.

Unettomat yöt? Unettomuus sisältyy vaikeus nukkumaanmenoa, pysyä unessa tai menee takaisin nukkumaan, kun heräätte. Unettomuus voi olla väliaikainen tai krooninen.

Matala verenpaine (hypotensio) voi olla merkki terveyden tai jonkin hengenvaarallinen tila. Lue lisää hypotensio n syitä ja hoitovaihtoehtoja.

Haluatko tietää mielenterveyden? Tutustu mitä muovaa määritelmiä mielenterveyden ja mielisairautta.

Stressaantunut? Kokeile meditaatiota. Opi helppo, nopea tekniikoita, joita voit käyttää työssä, jonottavat tai lähes missä tahansa.

Omaishoitajat ovat alttiita masennus – mutta voit toimimaan aktiivisesti estääkseen masennusta ja tuntuvat paras. Mieti näitä vinkkejä.

Kivut ja säryt, ärtyneisyys, ja itkukohtaukset voi olla odottamaton lähde – stressiä. Tunnistaa nämä ja muut oireita, jotta voit ryhtyä toimiin.

Mies masennus voi olla vaikea tunnistaa ja hoitaa. Katso mitä takana ongelma ja miten miehet voivat oppia terve selviytymiskeinoja.

Jalka kipu? Päänsärky? Kipeä kurkku? Ihottuma? Käytä Ongelma Checker selvittää mitä aiheuttaa oiretta.

Täydellinen verenkuva voidaan arvioida yleistä terveydentilaa, havaita monenlaisia ​​sairauksia, tai valvoa sairaus tai hoitoa.

Useimmat masennuslääke haittavaikutuksia eivät ole vaarallisia, mutta ne voivat olla kiusallinen. Tässä mitä tehdä.

Määritelmä

Lifestyle ja kotiin korjaustoimenpiteitä

ennaltaehkäisy

Riskitekijät

oireet

Testit ja diagnoosi

Hoidot ja huumeet

Epätyypilliset masennuslääkkeet voidaan määrätä omasta tai lisätä muihin masennuslääkkeisiin lisätä tehokkuutta tai laskuri sivuvaikutuksia.

Etsitkö mielenterveyden tarjoaja, mutta ei tiedä mistä aloittaa? Tässä vinkkejä, kysymystä ja asioita pohtimaan.

Nämä vanhemmat masennuslääkkeet ovat tehokkaita, mutta ne vaativat ruokavalion rajoituksia ja aiheuttaa sivuvaikutuksia. Ota selvää MAOI laastarilappuun – se voi aiheuttaa vähemmän ongelmia.

Jos masennus jatkuu huolimatta tavallinen hoito, se voi tuntuu et pois vaihtoehdoista. Mutta on vielä vaiheita, jotka voivat auttaa.

Sykliset masennuslääkkeet voivat aiheuttaa enemmän haittavaikutuksia kuin muut masennuslääkkeet eivät. Mutta joskus ne voivat olla hyvä valinta.