Mukoviskidoosi ei estä minua laulaen “

Huolimatta siitä vakava terveydentila, Bianca Nicholas on kirjannut onnistunut yksi, koska reaaliaikainen istunto radio esityksiä, ja ilmestyi The Voice.

Tuhannet nuoret naiset Britanniassa unelma tulla pop-tähtiä, mutta harvat ovat vakava sairaus kamppailemaan päälle niiden musiikillisen sitoumuksiaan.

Bianca Nicholas Beckenham Kentissä on laulanut dueton Will Young ja suoritetaan Prince William, prinssi Harry ja herttuatar Cambridge. Hänen single, Hold On To Your Dreams, käynnistettiin vuonna 2011, tulevat top 100 singlelista ja päästä numero 1 iTunes laulu kaavio.

Bianca, joka oli 22 aikaan Tässä haastattelussa myös kystistä fibroosia, perinnöllinen sairaus, joka aiheuttaa sisäelimet, erityisesti keuhkoihin ja ruoansulatuskanavan, jotta tukkeutua paksu, tahmea lima.

Living kystistä fibroosia

Oireita Mukoviskidoosia sisältävät hankala yskä, toistuva keuhkoinfektiot, ruoansulatus ongelmia ja hidas painonnousu.

Sairaus edellyttää tiukkaa fysioterapia ja lääkitys. Jokainen päivä, Bianca on viettää jopa 20 minuuttia tekee hengitysharjoituksia, ja kestää 30 ja 40 tablettia sekä käyttämällä sumutinlaitteeseen inhalaattorit. Hänellä on myös pistää itseään kasvuhormonin aamu.

Mutta hän ei ole sallinut hänen sairautensa ja vitsaus hänen intohimonsa musiikkiin. “Minun hoitoja ovat aikaa vieviä ja joskus sairauteni saa minut alas, mutta huomaan, että laulu todella nostaa fiiliksen ja hurraa minut”, hän sanoo.

Bianca musiikillinen ura alkoi, kun klo 15, hän sai toive Starlight Lasten Foundation, kansallinen hyväntekeväisyysjärjestö, joka kirkastaa elämää vakavasti ja sairaiden lasten myöntämällä niille once-in-a-lifetime toiveiden ja viihteen sairaaloiden ja hoitokotien .

Starlight järjestetty Bianca mennä alkuun äänitysstudio Lontoossa ja tallentaa useita kannen singlet erityistä CD.

Bianca nyt 26, on mennyt laulamaan live monilla Kystinen fibroosi Trust ja Starlight tapahtumia. Hän on nähnyt hänen single palaamaan laulu kaaviossa numero 2 vuonna 2013, ilmestyi The Voice-Britanniassa vuonna 2014 ja osallistui Eurovision.

Laulaminen parantaa kystinen fibroosi oireita

Samoin komissio tukee hänen luottamusta, Bianca uskoo hänen laulunsa on parantunut hänen fyysistä terveyttä.

Yksi monista vaikutuksista kystinen fibroosi on, että hengitys on erittäin vaikeaa, koska tahmea limaa keuhkoissa. Bianca ajattelee laulu auttaa pitämään hänen keuhkot selvä.

Käytin täytyy olla rintaani pummeled aamu poistaa limaa, mutta koska olen laulanut minun keuhkot ovat selkeämmät ja en yleensä tarvitsee tehdä vain hengitys harjoituksia. Laulaminen on eräänlainen syvä hengitys käyttää ja tunnen se auttaa vahvistamaan minun keuhkot, mikä puolestaan ​​näyttää auttavan tilani.

Ottaa kystistä fibroosia ole koskaan estänyt minua yrittää ymmärtää unelmani. Olen niin onnekas, että yksi asia Rakastan tehdä enemmän kuin mitään muuta – laulu – on pitää minut terveenä, too.

15/10 /

15/10 /

Terve olo neuvoja vuotiaiden naisten 18-39, mukaan lukien todellinen tarinoita, kunto, ruokavalio, hedelmällisyyden ja seksuaaliterveyden

Kystinen fibroosi

 18-39