nestehukka tauti

Kuivuminen tapahtuu, kun käytät tai menettää enemmän nestettä kuin otat, ja elimistö ei ole tarpeeksi vettä ja muita nesteitä suorittamaan sen normaaliin toimintaan. Jos et korvata kadonneita nesteitä, saat kuivattu.

Yleisiä syitä nestehukka sisältävät voimakasta liikuntaa, etenkin kuumalla säällä; voimakas ripuli; oksentelu; kuume tai liiallinen hikoilu. Ei juo tarpeeksi vettä harjoituksen aikana tai kuumalla säällä vaikka et käyttäessään voi myös aiheuttaa kuivumista. Kuka tahansa voi kuivua, mutta pienten lasten, iäkkäiden ja ihmiset, joilla on kroonisia sairauksia ovat suurimmassa vaarassa.

oireet

Voit yleensä kääntää lieviä tai kohtalaisia ​​nestehukka juomalla enemmän nesteitä, mutta vakava nestehukka tarvitsee välitöntä hoitoa. Turvallisin lähestymistapa estää nestehukka ensiksi. Pidä silmällä, kuinka paljon nestettä menetät lämpimällä säällä, sairauden tai liikunta ja juoda riittävästi nesteitä korvata mitä olet menettänyt.

Kuiva, tahmea suun; Uneliaisuus tai väsymys – lapset ovat todennäköisesti vähemmän aktiivisia kuin tavallisesti; Jano; Vähentynyt virtsaneritys; Ei märkä vaipat kolmen tunnin imeväisille; Harva tai ei repeämiä kun itku; Kuiva iho; Päänsärky; Ummetus; Huimausta tai

Valitettavasti jano ei aina ole luotettava mittari kehon tarve vettä, erityisesti lapsilla ja iäkkäiden. Parempi indikaattori on väri virtsan: Kirkas tai virtsan vaaleus tarkoittaa olet hyvin sammutettua, kun taas tumman keltainen tai punainen väri yleensä viestittää nestehukka.

Jos olet terve aikuinen, voit yleensä hoitaa lievä tai kohtalainen nestehukka juomalla enemmän nesteitä, kuten vettä tai urheilujuomaa (Gatorade, Powerade, muut). Hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon, jos saat vaikean oireita kuten äärimmäinen jano, puute virtsaaminen, nahistuneita iho, huimaus ja sekavuus.

Käsittele lapset ja vanhemmat aikuiset varovaisemmin. Soita perhelääkäri heti, jos rakkaasi

Extreme jano; Äärimmäinen fussiness tai uneliaisuutta vauvoilla ja lapsilla, ärtyneisyys ja sekavuus aikuisilla; Hyvin suun kuivuminen, ihoa ja limakalvoja; Vähän tai ei lainkaan virtsaaminen – virtsaa, joka on tuotettu on tummempi kuin normaali; Syvälle painuneet silmät; Nahistuneita ja kuiva iho, joka puuttuu joustavuus eikä “toipua”, kun varalta osaksi kertaiseksi; Pikkulapsilla, uponnut fontanels – pehmeä läiskät päälle vauvan pään; Alhainen verenpaine; Nopea syke; Nopea hengitys; Ei kyyneleitä kun itku; Kuume; Vakavimmissa tapauksissa sekavuustila tai tajuttomuutta

Mene lähimpään sairaalaan ensiapuun tai soita 911 tai ensihoidon numeron, jos luulet lapsi tai vanhempi aikuinen on vakavasti kuivattu. Voit kuivumisen ehkäisemiseksi tulemasta vakavia valvomalla joku, joka on sairas ja antaa nesteitä, kuten suun kautta nesteytystä ratkaisu (CeraLyte, Pedialyteen, muut), ensimmäinen merkki on ripuli, oksentelu tai kuume ja kannustamalla lasten juoda runsaasti vettä ennen, sen aikana ja jälkeen harjoituksen.

Kehittää vaikea ripuli, johon saattaa liittyä oksentelua tai kuumetta; On verinen tai musta uloste; On ollut kohtalainen ripuli 24 tuntia tai pidempään; Ei voi pitää kurissa nesteitä; On ärtyisä tai disoriented ja paljon sleepier tai vähemmän aktiivinen kuin tavallisesti; Onko jokin merkkejä tai oireita lievä tai kohtalainen nestehukka

syyt

Kuivuminen tapahtuu, kun ei ole tarpeeksi vettä korvata mikä on menettänyt koko päivän. Järjestelmä kirjaimellisesti kuivuu. Joskus kuivuminen tapahtuu yksinkertaisia ​​syistä: Et juo tarpeeksi, koska olet sairas tai varattu, tai koska et puuttuu puhdas juomavesi, kun olet matkoilla, vaellus tai retkeily.

Muita nestehukka syitä ovat

Kuka tahansa voi kuivua, jos ne menettävät liikaa nesteitä. Mutta tietyt ihmiset ovat suurempi riski, mukaan lukien

Kuivuminen voi aiheuttaa vakavia komplikaatioita, mukaan lukien

Olet todennäköisesti aloittaa näkemästä tai lapsesi lääkäri. Kuitenkin joissakin tapauksissa, kun soitat asettanut tapaamisen, lääkäri voi suositella kiireellistä hoitoa. Jos lapsi tai aikuinen, joka välität on merkkejä vakava nestehukka, kuten uupumus tai vähentää reagointikykyä, ota välittömästi hoitoa sairaalassa.

Riskitekijät

Jos sinulla on aikaa valmistautua aikasi, tässä on joitakin tietoja, joiden avulla saat valmiiksi, ja mitä odottaa lääkäriltä.

Ripuli, oksentelu. Vaikea, akuutti ripuli – eli ripuli, joka tulee yhtäkkiä ja väkivaltaisesti – voi aiheuttaa valtava menetys vettä ja elektrolyyttejä lyhyessä ajassa. Jos olet oksentelu yhdessä ripulia, menetät vielä enemmän nesteitä ja mineraaleja. Lapset ja imeväiset ovat erityisessä vaarassa. Ripuli voi johtua bakteeri- tai virusinfektio, ruoka herkkyys, reaktio lääkkeitä tai suolen häiriö .; Kuume. Yleensä korkeampi kuume, sitä enemmän kuivattu voi tulla. Jos sinulla on kuumetta lisäksi ripuli ja oksentelu, menetät vielä enemmän nestettä .; Liiallinen hikoilu. Menetät vettä kun hiki. Jos et voimakasta toimintaa eivätkä korvaa nesteitä matkan varrella, voit kuivua. Kuuma, kostea sää lisää määrä hiosta ja nesteen määrä häviät. Mutta voit myös kuivua talvella, jos et vaihda menetetty nesteitä. Preteens ja teini jotka osallistuvat urheiluun voivat olla erityisen herkkiä, sekä sen vuoksi painostaan, mikä on yleensä alhaisempi kuin aikuisten, ja koska niitä ei voida riittävän kokenut tietää varoitusmerkeistä nestehukka .; Lisääntynyt virtsaaminen. Tämä voi johtua diagnosoimatta tai hoitamaton diabetes. Tietyt lääkkeet, kuten diureetit ja jotkut verenpaine lääkkeet, voi myös aiheuttaa kuivumista, yleensä koska ne aiheuttavat voit virtsata tai hikoilla enemmän kuin normaalisti.

komplikaatiot

Nestehukka, moniin peruskysymyksiin kysyä lääkäriltä ovat

Pikkulapset ja lapset. Pikkulapset ja lapset ovat erityisen alttiita niiden suhteellisen pienen painon ja vaihtuvuus vettä ja elektrolyyttejä. Ne ovat myös ryhmä todennäköisimmin esiintyä ripulia .; Vanhemmat aikuiset. Kun ikä, tulet alttiimpia kuivumista useista syistä: Kehon kyky säästää vettä vähenee, janosi mielessä tulee vähemmän akuutteja, ja olet vähemmän pystyy vastaamaan lämpötilan muutoksista. Mikä parasta, vanhemmat aikuiset, etenkin ihmiset hoitokodeissa tai yksin asuvat, on taipumus syödä vähemmän kuin nuoremmat ihmiset eivät, ja joskus saattaa unohtaa syödä tai juoda kokonaan. Vamman tai laiminlyönti voi myös estää niitä olemasta hyvin ravittu. Näitä ongelmia pahentaa kroonisia sairauksia, kuten diabetes, dementia, ja käyttämällä tiettyjä lääkkeitä .; Henkilöt, joilla on kroonisia sairauksia. Ottaa kontrolloimaton tai hoitamaton diabetes asettaa sinut suuri riski nestehukka. Mutta muut krooniset sairaudet, kuten munuaissairaus ja sydämen vajaatoiminta, myös tehdä sinulle todennäköisempää kuivumiseen. Edes kylmä tai kurkkukipua tekee sinulle enemmän alttiita nestehukka koska olet todennäköisesti tuntuu syö tai juo kun olet sairas. Kuume nousee nestehukka vieläkin .; Kestävyysliikkujalle. Jokainen, joka käyttää voi kuivua, erityisesti kuumissa, kosteissa olosuhteissa tai korkeissa paikoissa. Mutta urheilijat, jotka harjoittelevat ja osallistua ultrajuoksu, triathlons, vuorikiipeily toimituskirjoista ja pyöräily turnaukset ovat erityisen suuri riski. Tämä johtuu pidempään liikut, sitä vaikeampaa on pysyä sammutettua. Harjoituksen aikana elimistö voi menettää enemmän vettä kuin se voi ottaa vastaan. Jokaisen tunti liikuntaa, nesteen velka kasvaa. Kuivuminen on myös kumulatiivinen aikana päivää, mikä tarkoittaa, että voit kuivua kanssa edes kohtalainen käyttää rutiininomaisesti, jos et juo tarpeeksi korvata mikä menetät päivittäin .; Ihmiset elävät korkeilla paikoilla. Asuminen, työskentely ja käyttäessään korkeissa paikoissa (yleensä määritelty edellä 8200 jalkaa, eli noin 2500 metriä) voi aiheuttaa monia terveysongelmia. Yksi on kuivuminen, joka esiintyy yleisesti, kun elimistö yrittää sopeutua korkeallakin lisäämällä virtsaaminen ja nopea hengitys – sitä nopeammin hengittää ylläpitää riittävää happipitoisuus veressä, sitä enemmän vesihöyryä hengität ulos .; Ihmiset työskentelevät tai käyttäessään ulkona kuuma, kostea sää. Kun se on kuuma ja kostea, riskiä nestehukka ja auringonpistos kasvaa. Tämä johtuu siitä, kun ilma on kostea, hiki voi haihtua ja jäähtyä sinua niin nopeasti kuin se normaalisti tekee, ja tämä voi johtaa lisääntyneeseen kehon lämpötila ja että tarvitaan lisää nesteitä.

Esimerkkejä kysymyksiä lääkäri voi pyytää, sisältää

Heat vahinkoa. Jos et juo riittävästi nestettä, kun olet käyttäessään voimakkaasti ja hikoilun voimakkaasti, saatat päätyä lämpöä vammoja, jotka vaihtelevat lievistä lämpöä kramppeja lämmittää sammumiseen tai mahdollisesti hengenvaarallinen lämpöhalvaus .; Turvotus aivojen (aivojen turvotus). Joskus, kun olet saada nesteiden uudelleen dehydratointi, elin yrittää vetää liikaa vettä takaisin soluihin. Tämä voi aiheuttaa solujen turpoamista ja repeämä. Seuraukset ovat erityisen vakava silloin, kun aivosolut vaikuttaa .; Kohtaukset. Elektrolyyttejä – kuten kaliumia ja natriumia – avustettaisiin sähköiset signaalit solusta soluun. Jos elektrolyytit eivät ole tasapainossa, normaali sähköinen viestejä voi tulla sekaisin, mikä voi johtaa tahattomat lihaskouristukset ja joskus tajunnan menetys .; Alhainen verimäärä sokki (hypovolemiasokin). Tämä on yksi vakavimmista, ja joskus hengenvaarallisia komplikaatioita nestehukka. Se tapahtuu, kun veren tilavuus aiheuttaa verenpaineen lasku ja lasku määrä happea elimistössä .; Munuaisten vajaatoiminta. Tämä mahdollisesti hengenvaarallinen ongelma ilmenee, kun munuaiset eivät enää pysty poistamaan ylimääräistä nestettä ja jätteitä verestä .; Koomaan ja kuolemaan. Kun ei käsitellä nopeasti ja asianmukaisesti, vakava nestehukka voi olla hengenvaarallinen.

Valmistautuminen varaamiseksi

Jos lapsi on sairas, tarjoamaan edelleen hänelle pieniä määriä suullinen nesteytys sisältävä liuos elektrolyyttejä (Pedialyteen, muut) odottaessasi varaamiseksi. Pyydä lääkäriltä suositella määrää ja taajuutta. Älä yritä täydentymään nesteiden lapsi vain vettä, joka ei käsittele elektrolyyttihäiriöriskiä liittyä nestevajausta lapsilla, ja se voi tehdä oireita pahempi. Jos sinä tai joku muu aikuinen on sairas, yrittää täydentää nesteitä vedellä, suullinen nesteytys ratkaisu tai urheilujuomaa (Gatorade, Powerade, muut).

Lääkäri voi usein diagnosoida nestehukka pohjalta fyysisiä oireita, kuten vähän tai ei lainkaan virtsaaminen, syvälle painuneet silmät, ja iho puuttuu normaaliin kimmoisuutta ja joustavuutta, kun varalta. Jos olet kuivattu, olet todennäköisesti myös on matala verenpaine, varsinkin kun siirrytään valehtelee seisten, nopeampi kuin normaali syke ja alensi veren virtausta raajoihin.

Kirjoita mitään oireita olet (tai henkilö olet hoitaa) kokee, mukaan lukien sellaiset, voi tuntua liity syy johon aikataulun nimityksestä. Jos tai henkilö olet hoitaa on oksentelua tai on ollut ripuli, lääkäri haluaa tietää, milloin se alkoi ja miten usein se on ollut esiintyviä .; Kirjoita tärkeitä henkilökohtaisia ​​tietoja, mukaan lukien viime matkat olet ottanut tai elämän muutokset, jotka olet tehnyt. Myös kuvaus tyypillinen päivittäistä ruokavaliota ja kaikki elintarvikkeet olet juuri syönyt että epäilet saattanut aiheuttaa sairauden. Lisäksi lääkärisi haluaa tietää, jos tai henkilö olet hoitaa on hiljattain altistunut ketään ripuli .; Tee lista avain lääketieteellistä tietoa, mukaan lukien muut olosuhteet itse tai joku olet hoitaa kohdellaan varten ja nimet lääkkeitä otetaan. Sisällytä listaasi reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, sekä kaikki vitamiinit ja lisäravinteet .; Kirjoita lista kysymyksiä kysyä lääkäriltä.

Auttaa vahvistaa diagnoosin ja paikantaa aste nestehukka, voi olla muita testejä, kuten

Mikä aiheuttaa näitä oireita ?; Millaisia ​​testejä tarvitaan ?; Mitä hoito sinä suositella ?; Kuinka pian hoidon jälkeen tuleeko parannus ?; Onko toimintaa tai ruokavalion rajoituksia ?; Onko mitään mitä voin tehdä toistumisen estämiseksi nestehukka ?; Olen nämä muut sairaudet. Pitääkö vaihtaa hoitoja Olen käyttänyt ?; Mihin toimenpiteisiin voin ryhtyä estääkseen tätä tapahtumasta uudelleen ?; Onko esitteitä tai muissa painotuotteissa että voin ottaa kotiini? Mitä sivustot suositella vierailevien?

Jos se ei ole selvää, miksi olet kuivattu, lääkäri voi määrätä lisätestejä tarkistaa diabeteksen ja maksan tai munuaisten toimintahäiriöitä.

Ainoa tehokas hoito nestehukka on korvata menetetyt nesteet ja menetetty elektrolyyttejä. Paras tapa nestehukka hoito riippuu iästä, vakavuus nestehukka ja sen syy.

Milloin oireet alkavat? Mitä olit tekemässä?; Kuinka usein olet ollut kokee löysä suolen tai oksentelu ?; Miten äskettäin olet virtsasi ?; Pystytkö pitämään alas mitään ruokaa tai juomaa ?; Onko sinulla on myös muita oireita, kuten vatsan kouristelua, kuumetta, päänsärkyä tai lihassärky? Kuinka vakavia nämä oireet ?; Ei ole ollut verta ulosteessa ?; Oletko viime aikoina syönyt mitään ruokaa, joka epäilet meni pilalle ?; Onko kukaan saanut sairas syömisen jälkeen samaa ruokaa, että teit ?; Oletko viime aikoina alttiina joku, joka tietää sen Ripuloivien ?; Mitä lääkkeitä olet parhaillaan ?; Oletko hiljattain matkustanut toiseen maahan ?; Tiedätkö, mitä sinun tai lapsen painon oli ennen oireiden alkuun?

Testit ja diagnoosi

Lääkäri voi tarjota erityisiä ehdotuksia hoitoon nestehukka lapsesi, mutta joitakin yleisiä suuntaviivoja sisältää seuraavia

Verikokeet. Verinäytteitä voidaan tarkistaa useista tekijöistä, kuten tasot oman elektrolyyttejä – varsinkin natrium ja kalium – ja kuinka hyvin munuaisesi toimivat .; Virtsa. Testit tehdään virtsa voi auttaa näyttää, puhutko kuivattu ja missä määrin.

Käytä suullisen nesteytyksen ratkaisu. Ellei lääkärisi toisin, käyttää suun kautta nesteytystä ratkaisu kuten Pedialyteen imeväisille ja lapsille, jotka ovat ripuli, oksentelu tai kuumetta. Nämä liuokset sisältävät vettä ja suoloja tietyissä suhteissa täydentymään sekä nesteitä ja elektrolyyttejä. Ne myös suunniteltu helpottaa ruoansulatusta. Suun nesteytys tuotteet ovat helposti saatavilla useimmissa apteekit, ja monet apteekit kuljettaa omia tuotemerkkejä. Aloita antamalla nesteitä aikaisin aikana sairauden eikä odottaa, kunnes tilanne muuttuu kiireellinen.

Muista antaa tarpeeksi ratkaisu. Lääkäri voi ehdottaa tiettyjä määriä, riippuen lapsen iän ja nestehukka, mutta yleinen nyrkkisääntö on pitää antaa nesteitä hitaasti, kunnes lapsen virtsa käy selväksi väreissä. Kun lapsi oksentelee, kokeile antaa pieniä määriä liuosta säännöllisin väliajoin – kokeile lusikallinen tai niin muutaman minuutin välein, esimerkiksi. Jos lapsi voi pitää tämän alas, odota 30 60 minuuttia ja yritä uudelleen. Huoneen lämpötila nesteitä ovat parhaita.

Hoidot ja huumeet

Useimmat aikuiset, joilla on lievä tai kohtalainen kuivuminen ripulia, oksentelua tai kuume voi parantaa niiden kunto juomalla enemmän vettä tai muita nesteitä. Tiettyjen nesteiden, kuten hedelmämehujen, hiilihappoa sisältävät juomat tai kahvia, voi tehdä ripuli pahempi.

Liikuntaan liittyvä nestehukka, viileä vesi on paras vaihtoehto. Urheilujuomat, joka sisältää elektrolyyttejä ja hiilihydraatteja ratkaisu myös olla hyödyllinen. Ei ole tarvetta suolatabletteja – liikaa suolaa voi aiheuttaa hypernatremic kuivuminen, sairaus, jossa elimistö ei vain on lyhyt vettä, vaan myös harjoittaa ylimäärin natriumia. Älä juo hiilihappoa sisältävät juomat, kuten kolajuomat tai muita sooda.

Käytä suullisen nesteytyksen ratkaisu. Ellei lääkärisi toisin, käyttää suun kautta nesteytystä ratkaisu kuten Pedialyteen imeväisille ja lapsille, jotka ovat ripuli, oksentelu tai kuumetta. Nämä liuokset sisältävät vettä ja suoloja tietyissä suhteissa täydentymään sekä nesteitä ja elektrolyyttejä. Ne myös suunniteltu helpottaa ruoansulatusta. Suun nesteytys tuotteet ovat helposti saatavilla useimmissa apteekit, ja monet apteekit kuljettaa omia tuotemerkkejä. Aloita antamalla nesteitä aikaisin aikana sairauden eikä odottaa, kunnes tilanne muuttuu kiireellinen .; Muista antaa tarpeeksi ratkaisu. Lääkäri voi ehdottaa tiettyjä määriä, riippuen lapsen iän ja nestehukka, mutta yleinen nyrkkisääntö on pitää antaa nesteitä hitaasti, kunnes lapsen virtsa käy selväksi väreissä. Kun lapsi oksentelee, kokeile antaa pieniä määriä liuosta säännöllisin väliajoin – kokeile lusikallinen tai niin muutaman minuutin välein, esimerkiksi. Jos lapsi voi pitää tämän alas, odota 30 60 minuuttia ja yritä uudelleen. Huoneen lämpötila nesteitä ovat parhaita .; Jatka imettää. Älä lopeta imetys kun vauva on sairas, mutta tarjoavat vauva suullisen nesteytystä liuosta pullossa samoin. Jos annat Äidinmaidonkorviketta, kokeile vaihtaa yksi, joka on laktoositon, kunnes ripuli paranee – laktoosi voi olla vaikea sulattaa aikana ripuli, joten ripuli pahempi. Koskaan laimenna kaava enemmän kuin ohjeet neuvoja. Lääkäri voi ehdottaa korvaamalla suullisen nesteytys ratkaisu kaava lyhyen aikaa .; Vältä tiettyjä ruokia ja juomia. Paras nestemäinen sairaan lapsen on suullinen nesteytys ratkaisu – pelkkä vesi ei tarjoa olennaisia ​​elektrolyyttejä, ja vaikka urheilujuomat täydentää elektrolyyttejä, he menetettyjen tilalle hikoilun kautta, ei läpi ripulia tai oksentelua. Maito, kofeiinia juomat, hedelmämehut tai liivatteen eivät vapauta nestehukka ja voivat tehdä lasten ripulin oireita pahempi.

ennaltaehkäisy

Lapset ja aikuiset, jotka ovat vakavasti kuivattu olisi käsiteltävä pelastushenkilökuntaa saapuvan ambulanssi tai sairaalassa ensiapuun, jossa he voivat saada suoloja ja nesteitä kautta laskimoon (suonensisäisesti) kuin suun kautta. Suonensisäinen nesteytys antaa keholle vedellä ja välttämättömiä ravintoaineita paljon nopeammin kuin suun ratkaisut tekevät – jotain, joka on olennaista hengenvaarallisia tilanteita.

Lue lisää Nestehukka

Kuivumisen estämiseksi, juo runsaasti nesteitä ja syödä elintarvikkeita runsaasti vettä, kuten hedelmiä ja vihanneksia. Letting jano on oppaasi on riittävä päivittäinen ohje useimmille terveille ihmisille. Nesteet voidaan saada ei vain vettä, vaan myös muita juomia ja ruokia. Mutta, jos olet käyttäessään, älä odota jano pysyä oman nesteitä.

Tietyissä olosuhteissa voi olla tarpeen ottaa enemmän nestettä kuin tavallista

Liikunta. Yleensä on parasta aloittaa kosteuttava päivä ennen rasittava liikunta. Tuottavat paljon selkeitä, laimenna virtsa on hyvä osoitus siitä, että olet hyvin sammutettua. Ennen käyttäessään, juo 1-3 kuppia (0,24-0,70 litraa) vettä. Toiminnan aikana, täydennystä nesteet säännöllisin väliajoin ja jatkaa juomaveden tai muita nesteitä, kun olet valmis.

Muista, että juot liikaa ei vain voi aiheuttaa vatsan turvotusta ja epämukavuutta, mutta myös voi johtaa olla hengenvaarallinen tila, jossa veren natrium laskee liian alas (hyponatremia). Tämä tapahtuu, kun juo enemmän nestettä kuin menetät hikoilun kautta.

Lisää Kuivuminen

1

)

Sairaus. Alkaa antaa ylimääräistä vettä tai suullinen nesteytys ratkaisu ensimmäisiä merkkejä sairaudesta – älä odota nestehukka tapahtuu. Ja vaikka ne saattavat kuulostaa houkuttelevalta, perinteinen “kirkkaita nesteitä” kuten inkiväärijuoma tai muiden virvoitusjuomien sisältävät liian paljon sokeria ja liian vähän natriumia täydentymään menetetty elektrolyyttejä .; Liikunta. Yleensä on parasta aloittaa kosteuttava päivä ennen rasittava liikunta. Tuottavat paljon selkeitä, laimenna virtsa on hyvä osoitus siitä, että olet hyvin sammutettua. Ennen käyttäessään, juo 1-3 kuppia (0,24-0,70 litraa) vettä. Toiminnan aikana, täydennystä nesteet säännöllisin väliajoin ja jatkaa juomaveden tai muita nesteitä, kun olet valmis .; Muista, että juot liikaa ei vain voi aiheuttaa vatsan turvotusta ja epämukavuutta, mutta myös voi johtaa olla hengenvaarallinen tila, jossa veren natrium laskee liian alas (hyponatremia). Tämä tapahtuu, kun juo enemmän nestettä kuin menetät hikoilun kautta .; Ympäristö. Sinun täytyy juoda lisää vettä kuumaan tai kostealla säällä auttaa alentamaan kehon lämpötila ja korvata mikä menetät hikoilun kautta. Saatat myös ylimääräistä vettä kylmällä säällä, jos hiki tiputtaa eristetyt vaatteet. Lämmitetty, sisäilma voi aiheuttaa iho menettää kosteutta, lisätä päivittäistä nesteen vaatimukset. Ja korkeudet yli 8200 jalkaa (2500 metriä) voi myös vaikuttaa siihen, kuinka paljon vettä elimistö tarvitsee. Jos nestehukka tapahtuu, kun olet käyttäessään kuumalla säällä, päästä varjoisaan paikkaan, kallistaa, ja aloittaa juomaveden tai urheilujuomaa. Nuorten urheilijoiden tulisi kannustaa antaa valmentajille tietää, jos he ottaa oireita nestehukka.