ohjaamalla sisä- muotti – aihe yleiskatsaus

allergiat Trends

Hometta voi päästä rakennukseen avointen ovien, ikkunoiden, tuuletusaukkojen ja lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät. Hometta ulkoilmaan voi myös liittää itse vaatteita, kenkiä, laukkuja, ja lemmikit ja voidaan suorittaa sisätiloissa. Hometta kasvaa paikkoihin, joissa on paljon kosteutta, kuten noin vuotavat katot, ikkunat, tai putkia tai tulva-alueita. Mold kasvaa hyvin paperituotteet, pahvi, laattoihin, ja puutuotteet. Hometta voi myös kasvaa pöly, maalit, tapetit, eristys, kipsilevyä, matto, ja kankaat.

Lämpötila laskee, alkaa tuulla, ja kuten kellokoneisto olet niiskutuksen ja aivastelua uudelleen. Suuri, sinulla toinen kylmä – vai onko se talvi allergiat, sen sijaan?

Vaikka ei ole vahvaa näyttöä, että vähentämällä kosteisiin tiloihin kodeissa tai rajoittamaan altistumista niille auttaa vähentämään allergia ja astmaoireita, kun seuraavat vaiheet saattavat auttaa pitämään hometta ulos talosta tai rajoittaa sen kasvua.

Aikuinen viettää kolmanneksen ajastaan ​​ja lapset viettävät puolet ajastaan ​​niiden huonetta, joten on tärkeää, että otat toimiin estääkseen allergeeneille tässä huoneessa.

Puhdas kylpyhuone pinnat vedellä ja saippualla, multa-tappaminen tuotteita tai nestemäinen valkaisuaine sekoitetaan veteen. Jos olet hometta kotona, poista se jollakin seuraavista tavoista. Käytä valkaisuainetta varoen, koska se voi ärsyttää nenän; Pitää talon tuuletettu ja kuiva. Tämä voi olla vaikeaa joissakin vuodenaikoina ja jotkut ilmastossa; Käytä poistopuhallin kylpyhuoneissa ja keittiössä purkaa ylimääräistä kosteutta; Varmista, että kuivausrumpu tuuletusaukkojen kosteaa ilmaa ulos.