ohjata diabetes. elämään. kampanjatiedot

Valitse More Than 50 keinoja estää diabetes; Prevengamos la diabetes tipo 2. Paso yksi Paso

Control Your Diabetes. For Life. kampanjan tiedot

kampanjan yleiskatsaus

Tiedot NDEP on saatavissa aiheittain

Lisätä tietoisuutta tärkeydestä ja hyödyistä diabeteksen hallinnassa on; keskeinen tavoite “Control Your Diabetes. For Life.” kampanja. ; kampanja sisältyy myös erityisesti materiaalien ja viestejä suurelle; yleisö ja riskiryhmien. Kampanjamateriaalia sisältävät koulutusmateriaalia; näyte artikkeleita, ja tietoiskuja radio, tulostaa ja televisiossa.

29,1 miljoonaa amerikkalaista on diabetes. Diabetes on yksi johtavista syistä; kuoleman ja vammautumisen Yhdysvalloissa. Se on johtava syy aikuisten sokeuden; loppuvaiheen munuaissairaus, ja amputaatiot, jalka tai jalan. Se myös kokoaa ihmisiä; suurentunut riski sydänsairauksien ja aivohalvauksen. Silti yleisön tietoisuutta sairaudesta; on hyvin alhainen, ja monet diabeetikot eivät ymmärrä kaikkia he voivat tehdä; hallita taudin ja estää komplikaatioita.

Control Your Diabetes. For Life. kampanja Materiaalit

Control Your Diabetes. For Life. kampanja, National Diabetes Education; Ohjelma, korostaa kattavan valvonnan diabeetikoille .; HHS “National Diabetes Education Program on kansallinen aloite yhdessä; sponsoroi theernment ja Centers for Disease Control; ja ehkäisy.

Living with Diabetes aikuisille; Living with Diabetes Lasten ja nuorten; Risk & Prevention aikuisille; Riski Lasten ja nuorten; Terveydenhuollon ammattilaiset; yhteisön Järjestöt

Tähän liittyvä NDEP kampanja, Managing Diabetes – se ei ole helppoa, mutta se on sen arvoista. Sisältää viestejä, jotka kertovat vakavuus diabetes, että on tärkeää hallita taudin ehkäisemiseksi tai viivästyminen komplikaatioita, ajatus siitä, että diabeteksen hallinnassa ei ole helppoa, mutta se on arvoista, ja että on tärkeää tehdä suunnitelma. Painatuksen julkisen palvelun ilmoitus ja julistesarja piirre ihmiset ympäri maata asuvat diabeetikon heijastavat monimuotoisuutta etnisyys ja ikä.

Tiedot NDEP on saatavissa aiheittain

Living with Diabetes aikuisille; Living with Diabetes Lasten ja nuorten; Risk & Prevention aikuisille; Riski Lasten ja nuorten; Terveydenhuollon ammattilaiset; yhteisön Järjestöt