oikeiden vitamiinit

Kathleen M. Zelman, MPH, RD, L; on 01 elokuu 2005

Vaikka paras ruokavalion aikeet, me usein kaukana täyttävät kaikki ravitsemukselliset tarpeet. Yksi vastaus on päivittäin monivitamiini, joka on turvallinen, tehokas, ja voi mennä pitkä matka kohti korjaamalla puutostiloja.

Tietenkin, ihanteellinen tapa saada ravinteita on edelleen ravinnosta. Ruoka ei vain toimittaa vitamiineja ja kivennäisaineita, mutta myös antaa meille kuitua ja monia muita terveellisiä yhdisteitä, kuten phytochemicals ja antioksidantteja, jotka ovat vuorovaikutuksessa toistensa kanssa tavalla, joka täydentää voi.

Tiedeyhteisö käytetään uskoa, että monipuolinen, terveellinen ruokavalio tarjoaisi kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet tarvitsemme. Mutta viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että useimmat ruokavalion alittaa täyttävän päivittäin vähintään vaatimukset useita vitamiineja ja kivennäisaineita. (Silti me harvoin nähdä todellinen puutteita Yhdysvalloissa, yksinkertaisesti siksi syömme paljon ruokaa.)

Syyllinen? Usein se on elämää ohituskaistalla – chowing alas liian paljon pikaruokaa ja liian vähän hedelmiä, vihanneksia, täysjyvätuotteita, ja vähärasvainen meijeriin. Tutkijat ovat osoittaneet, että yksi päivittäinen monivitamiini / mineraali pilleri voi olla vastaus saavuttamiseksi optimaalisen terveyden ja ehkäistä kroonisia sairauksia.

Tällä Weight Loss Clinic, rohkaisemme kaikkia ottamaan päivittäin monivitamiini. Tämä on erityisen tärkeää ihmisille, joiden kalori reseptiä on alle 1500 päivässä.

Tietyissä olosuhteissa – esimerkiksi jos olet raskaana tai seuraavat tiukkaa kasvisruokavaliota – ehkä lisämaksuja. Tarkista lääkäriltä tai rekisteröity ravitsemusterapeutin lisätietoja.

Noin 40% monet ihmiset maailmassa käyttävät ravintolisiä, mukaan kolmannen Yhdysvaltain National terveystarkastuskyselyn. Ja suosituin täydennys on monivitamiini.

Yksi tärkeä kohta: päivittäin monivitamiini täydentää sinun kuolla; se ei ole tarkoitus korjata huono ruokavalio. Hyöty päivittäin usean on, että se voi tehdä jopa pieniä puutteita oman ruokavalion, joka voisi lopulta auttaa aiheuttaa krooninen sairaus. Itse tutkimus julkaistiin elokuussa 2003 Journal of Nutrition todettu, että miehet ja naiset, jotka ottivat multivitamins merkittävästi vähentää niiden riski ensimmäisen sydänkohtauksen.

Keho tarvitsee noin 40 vitamiineja ja kivennäisaineita joka päivä hyvän terveyden, ja se ei ole aina helppoa saada kaikkia näitä ruoasta. Ottamalla päivittäin monivitamiinivalmistetta ei varmasti haittaa, vaikka ruokavalio on jo täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …