omaishoidon ja kognitiivisia ongelmia: aparaatti, joka voi auttaa

Koska hoitaja henkilön kognitiivisia ongelmia, jotka voivat aiheuttaa dementiaa, autismi, Downin oireyhtymä, multippeliskleroosi tai Parkinsonin tauti on haastavaa. Jos olet hoitaja, saatat olla niin hukkua että on vaikea ajatella ratkaisuja arkipäivän ongelmiin, kuten lääkityksellä ajoissa tai tietäen, kun maksu on sängystä. Se voi tuntua helpointa jatkaa tekemään asioita samalla vanhalla tavalla, vaikka se ei tule niin hyvin.

Spinning tunne ja huimaus saat huimaus voi rajoittaa toimintaa ja aiheuttaa pahoinvointia. Riippuen aiheuttaa kuitenkin muutamia yksinkertaisia ​​liikkeitä voit tehdä kotona voisi tuoda helpotusta; Yleisin tyyppi on BPPV (hyvänlaatuinen asentohuimaus), ja se on myös helpoin käsitellä. BPPV tapahtuu, kun pieniä kiteitä kalsiumin päästä irti oman sisäkorvan. Voit tuntea sen, kun olet saada tai sängystä, tai kallistamalla päätä ylös. Ihmiset yli 60 todennäköisemmin saat tämän …

Kestää hetken miettiä mikä toimii ja mikä ei. Sitten harkita, jos jokin apuvälineitä laitteiden ja vempaimia alla saattaa auttaa. Kysy rakkaasi lääkärille tai muulle hoitoalan neuvoja siitä, mikä toimii. Riippuen luonteesta kognitiivisia ongelmia, voit myös saada tietoa paikallisesta alueesta virasto on Aging tai taudin aiheuttaman voittoa ryhmä.

Tässä on pilaantunut, avustavaa teknologiaa – alkaen hälytykset älypuhelimiin ääni-tunnustamista ohjelmisto