ostaa hiuslisäke: kustannukset, huoltosopimuksia ja lisää

Nonsurgical hiukset korvaaminen teollisuudelle sisältää joitakin epäeettistä yksityisille ja yrityksille. Kuitenkin jotkut yritykset, yleensä pienempi, erikseen omistuksessa salongit voi tarjota erinomaista palvelua ja välitämme asiakkailleen. Kun opit navigoimaan tällä alalla, yllään hiukset voi osoittautua positiivinen kokemus.

Tässä muutamia näkökohtia pitää mielessä, kun ostaa hiukset pala.

Jos aiot käyttää puolipysyvät kiinnitetty hiuslisäke (joka on suosituin Yhdysvalloissa) sinun täytyy ostaa kaksi yksikköä. Syynä tähän on se, kun yksi on ylläpidetty toinen on kulunut.

Olemassa olevat hiukset päälle pään ei voida integroida tyypillinen hiukset järjestelmä mitä he kertoa aikana kuulemisen. Ihannetapauksessa stylisti haluaa ajella pois jäljellä hiukset sekä ohut kirjaa hiukset noin kehä kiinnittää järjestelmään oikein. Tämä on jotain jotkut hiukset pala yritykset eivät selitä aikana myyntipuhe.

Ei ole niin, että sidotun järjestelmä pysyy tiukasti kiinni pään, erityisesti hiusraja, neljästä kuuteen viikkoa. Sinun on opittava tekemään joitakin huolto itse oman järjestelmän näyttää luonnolliselta. Itse asiassa näyttää luonnolliselta hiukset järjestelmä tarvitsee jatkuvaa huomiota ja huoltoa. Se ei toimi kuten omia hiuksia ja voi vain olla unohtaneet viikkoja.

Odottaa viettää välillä $ 60- $ 300 dollaria kuukaudessa asianmukainen kunnossapito.

Pysy kaukana kaikista yrityksen yrittävät myydä sinulle huoltosopimus. Kun hiuslisäke on ostettu, kuluttajan olisi vapaa lähtemään muualle säännöllistä aliarvostusta ja huolto.

Vältä yritys vaatii piteleminen toisessa hiuslisäke niiden laitos ei jolloin voit ottaa sen kotiin, jos haluat.

Julkaistu 01 maaliskuu 2010

 alkaen Hiustenlähtö Association