Parit neuvonta pelasti minun avioliitto “

Diana, 36, oli tietoinen siellä oli kasvava ristiriita avioliitossaan. Hän tunsi yhä tyytymättömämpiä ja suhde huononi.

“Mieheni, Sol, ja minä, joiden vihainen, kovaa argumentteja, lähinnä siitä, että tunsin hyvin laittaa päälle”, sanoo Diana.

Olin etätyöskentely vapaana hallinto avustaja, kasvatuksesta meidän kolmen-vuotias poika, tekee suurimman osan kotitöistä, ja olin jatkuvasti kuluneet. Sol vietti iltaa hänen jalkansa ylös eteen television katsomassa jalkapalloa.

Viimeinen pisara oli, kun ruokaostokset olimme tilata verkossa toimitettiin yhden illan. Olin kiireinen työskentelee tietokoneella ja pyysi Sol jos hän voisi purkaa pussit.

Päätimme puhua kautta ongelmia

Kolme tuntia myöhemmin, astuin käytävään ja todennut sen kaikki vielä istuu siellä, vaikka pakasteet. Olin raivoissani.

“Olin saavuttanut pisteen, jossa halusin lopettaa meidän avioliitto, mutta Sol ei halunnut meidän jakaa.”

Sanoin ainoa tapa olin pitää pysyä yhdessä oli sillä edellytyksellä, että puhuimme meidän ongelmat ammattilainen suhteet neuvonantaja. Sol sovittu välittömästi.

Tämä saattaa tuntua yllättävältä, ja olen varma, että monet miehet ovat haluttomia kokeilemaan parit hoito, mutta Sol on Afrikkalainen ja hänen kulttuurissa se on täysin normaalia soittaa kolmannelle neuvoja, kun avioliitto on vaikeuksissa.

Tiesin samaistumaan ja näytti verkossa ohjaaja. Löysin paikallisen naisen ja kutsui varata ajan. Hän oli melko asiallinen puhelimessa. Se oli lyhyt keskustelu sopia tapaamisen muutamaa päivää myöhemmin.

Tapasimme ohjaaja ensimmäisen kerran hänen toimistossa. Se oli yksinkertainen huone, mutta kauniisti sisustettu ruukkukasvit ja tyynyt. Hän oli hoidettu, jotta se tuntuu kodikas eikä uhkaava.

Tuuletus meidän siviilisääty koskee auttoi meitä

Hän istui meitä alas ja selitti tarkoitus Relate, ja sitten pyysi meitä niin miksi tunsimme olimme saavuttaneet pisteen pyytää apua ja mitä kukin halusivat saavuttaa.

Me molemmat sanoivat, että haluamme tulla pois istuntojen paremmin käsittelemään vihamme ja argumentteja meillä oli.

Istuntojen, me jokainen puhui puolestaan ​​meidän epäkohtia ja huolenaiheita. Joilla on neutraali henkilö siellä, joka ei ollut tuomitsevaa pidetty keskustelujamme sivistynyt ja rauhallinen. Voisimme puhua tunteitamme saamatta hyvin vihainen, erimielisyys tai huutamalla. Ja se pakotti meidät kuuntelemaan toisiaan.

Kumpikaan meistä tuntui estetty puhuttaessa meidän avio-ongelmia on täysin vieras. Tämä johtuu luultavasti siitä, että luotimme häntä ja tuntui olimme turvallisessa ympäristössä.

Hän ei koskaan ottanut puolin tai neuvoi. Se oli enemmän kyse kannustavat myös puhua ja joskus esittänyt kysymyksen. Usein hän istui takaisin melko pitkiä aikoja pelkästään kuunnella kun me molemmat puhuivat.

Miten saada parit neuvonta

Meillä oli kuusi istuntoja, ja me molemmat tuntui se todella auttoi meitä. No, se on tehnyt niin päätimme pysyä yhdessä ja antaa avioliiton toisen mennä.

Se auttoi meitä kommunikoimaan paremmin toistensa kanssa, varsinkin kun tunsimme vihaisia, ja me molemmat tuli pois tehtyään sopimuksen, että me kunnioitamme toisiamme ja työskennellä tiiminä.

Se sai meidät ymmärtämään, kuinka paljon me hoidetaan toisiaan. Olimme aina tienneet, että kai, mutta neuvonta istuntoihin tarkoitti pystyimme uudistaa tunteita toisiaan. Olin todellakin suositella suhde neuvonta tahansa pari kriisissä.

Parit neuvonta ei ole aina saatavilla tällä foorumilla, ellei toinen osapuoli – tai molemmat – on mielenterveysongelma, kuten masennusta, joka on merkittävä vaikutus suhteeseen.

Kuitenkin hoito on laajalti saatavissa yksityisistä terapeutit ja hyväntekeväisyysjärjestöt, kuten Relate, vaikka joudut maksamaan näistä palveluista.

21/10 /

21/10 /

Mistä tietää, milloin mustasukkaisuus on tulossa ongelma, sekä vinkkejä voittamiseen se

Psykoterapeutti antaa neuvoja miten selviytyä ja pysyä terveenä aikana stressi avioeron

Miten parit voivat pitää sukupuolielämää hauskaa ja täyttää, vaikka niillä on eri halu

Lue, miten viha-hallinta tietenkin pysäytetään Florence Terry hyökäten ja auttoi häntä saada hallintaan

Kahdeksan Moodzone henkisen hyvinvoinnin Äänioppaat suunniteltu auttamaan sinua ymmärtämään paremmin ongelmia voi olla edessään elämässäsi

Tutustu eduista erityyppisten puhuvat hoidon, kuten neuvontaa, psykoterapiaa ja CBT

Apua suhteesi: parit hoito

Selviytyminen mustasukkaisuus

Miten on terve avioero

Pidä intohimoa elossa

“Käytin osuma mieheni

Vapaa audio oppaita parantaa mielialaa

Talking hoitoja