peräsuolen syövän seulontaa miehille

Jokainen, jolla on paksusuolen voi saada peräsuolen syöpä – kollektiivinen termi, joka sisältää sekä paksusuolen syöpä ja peräsuolen syöpä. Yhdysvalloissa, se on toiseksi yleisin syy syöpäkuolemista miehillä ja naisilla. On arvioitu, että vuonna 2015, 132700 uutta tapausta diagnosoidaan ja että yli 49700 ihmistä kuolee tämän syöpä. Elinikä riski sairastua peräsuolen syöpä on 1 20, jossa naiset edessään hieman pienempi riski kuin miehillä.

Alle Edullinen Care Act, monet sairausvakuutus suunnitelmat kattavat ennaltaehkäisevän hoidon palvelut, kuten tarkastukset, rokotukset ja seulontatestejä, ei maksa sinulle. Lisätietoja.

Sairausvakuutuslain keskus

Kaiken kaikkiaan vain noin 6% miehistä Yhdysvalloissa kehittää peräsuolen syöpä, mutta useat tekijät lisäävät riskiä

Tietyt elämäntapojen tekijät näyttävät nostaa paksusuolen syövän riskiä. Ne sisältävät

Mikä on peräsuolen syövän?

Kaksoispiste on paksusuolen ja peräsuolen on viimeinen kuusi tuumaa suolistossa, joka yhdistää paksusuolen peräaukkoon. Yhdysvalloissa, molemmilla sukupuolilla, noin 72% syöpätapauksista esiintyy paksusuolen ja 28% peräsuolessa.

Kolorektaalisyöpä yleensä kehittyy hitaasti, joka alkaa ensin pieni kasvu kutsutaan polyyppi. Polyypit voivat kasvaa suuremmiksi ja lopulta muuttua syöpä. Koko prosessi polyyppi muuttumassa syöpä kestää tavallisesti useita vuosia.

Sen jälkeen syöpä kehittyy, se kasvaa seinään paksusuolen ja lopulta metastasizes tai leviää. Suurimman osan ajasta, tämä prosessi on ehkäistävissä seulontaa.

Kolorektaalisyöpä oireita ovat suolen toiminnan muutos (ripuli tai ummetus), verta ulosteessa, mustat ulosteet, vatsakipu, ja heikkous.