rakentaa terveempiä hampurilainen

Etsintä parempaa hampurilainen on kansallinen harrastus. Onko mitään parempaa kuin hampurilainen grillauksen aikana kausi?

Itse asiassa, hampurilaiset vilkas grilli ovat yhtä kuin omenapiirakka. Mutta niin monet monet ihmiset maailmassa ylipainoinen, se on selvää meidän täytyy löytää tapa nauttia tämän perinteen ilman niin paljon kaloreita. Tyypillinen hampurilainen alkaa rasvaisen jauheliha ja sitten pukeutunut täytettä että työntää rasvaa mittari jopa korkeampi.

Meillä on taipumus ajatella hampurilaiset olevan luonnostaan ​​huono asia meille. Mutta se ei välttämättä ole.

Hampurilaiset voi olla osa sydän -healthy ruokavalio “, sanoo Penn State University tutkija Penny Kris-Etherton, FT, RD.” Tärkeintä on osa valvontaa – ja käyttö vähärasvaista naudanlihaa.

Joten miten edetä tehdä parempaa hampurilainen, joka ei vain maistuu hyvältä, mutta on hyvä sinulle?

Oikeat ainekset, asianmukainen ruoanlaitto ja flavorful täytettä ovat avaimia parempaan hampurilainen, sanoo kokki Richard Chamberlain, mukana kirjoittamassa Terve Beef Cookbook.

“Juiciest hampurilaiset ovat yleensä runsaasti rasvaa, mutta voit silti tehdä herkullinen hampurilainen, joka on vähärasvainen ja ravitsevaa”, hän sanoo.

Jotta terve hampurilainen, voit aloittaa vähärasvaista naudanlihaa, siipikarjaa, jopa biisonit. Vaikka et syö lihaa, voit nauttia hampurilainen. Sen lisäksi standardin Kasvishampurilainen, kokeile marinoituja ja grillattuja portobellosieni korkki pulla.

Mutta puristeja, naudanliha vallitsee ylin.

“Ei yksinkertaisesti ole korvata pihvi”, kertoo Chamberlain, omistajan Chamberlain pihvi ja Chop House Dallasissa.

Jotkut ihmiset haluavat kalkkuna hampurilaiset ja ovat täysin valmiita luopumaan perinteisen hampurilainen maku alemman kalori vaihtoehto. Mutta ne saattavat olla hämmästynyt, että suurin osa maa Turkki on yhdistelmä valon ja tumma liha ja voi siten olla suurempi rasvaa kuin vähärasvaista naudanlihaa, sanoo Mary Young, RD, ravitsemus johtaja National Cattlemen n Beef Association.

Hän huomauttaa, että suuri osa rasvasta naudanliha valuu ulos kypsennyksen aikana, mikä lopputuote voi olla vieläkin vähemmän rasvaa kuin ruoka etiketti osoittaa. Vähärasvaista naudanlihaa on myös runsaasti tärkeitä ravintoaineita, kuten laadukasta proteiinia, sinkkiä, B12-vitamiinia, seleeniä, fosfori, niasiinia, rauta-, ja enemmän.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto