rauhoittava vauvan koliikki: rauhoittava itkevän vauvan

Jokainen vauva itkee. Se miten he kertoa ne nälkä, uneliaisuutta, tai himo huomiota. Jos 5 viikon ikäiseen Coos ja huokaa sijasta nyyhkyttäen, pitää itseäsi yksi harvoista ja erittäin onnekas vanhemmat.

Mistä tiedät jos vauva on koliikki? Se alkaa yleensä noin ikään 3 viikkoa. Vauvojen koliikki

Rohkaistua uupuneena vanhemmat. Useimmat vauvat kasvaa ulos koliikkia iän 3 kuukautta. Siihen asti, tässä on muutamia tapoja rauhoittaa erittäin kranttu vauva

Jos mikään ei toimi, katso lastenlääkäri. Ei voi olla lääketieteellinen syy itku, kuten refluksi tai GERD. närästys, tai maitoproteiini allergia tai suvaitsemattomuutta.

Cry peräti kolme tuntia päivässä, usein aikaisin illalla tai aikaisin huomenta; On vaikea cal; Voi vetää jalat ja siirtää kaasua

Vauvan kehityksessä tällä viikolla

Nyt kun vauva on ohi vastasyntyneelle vaiheessa voi ihmetellä, mitä maailma näyttää ja kuulostaa hänelle? Tässä välähdys hänen näkökulmasta.

Rock vauva kevyesti; Ottaa hänet lastenrattaat tai auton kyydissä; Kysy lastenlääkäri jos se auttaisi antaa hänelle probioottisten Lactobacillus reuteri rauhoittaa vatsaa.

Vauvan silmät ovat alkaneet toimia yhdessä. Pass lelu tai esine eteensä, ja hän seuraa sitä. Hän voi silti ylittää hänen silmänsä, mutta se on OK; Vauva tuijottaa sinua kiihkeästi. Hän tuntee puhut hänelle ja hän yrittää selvittää, mitä sanot omalta ilmaisuja ja äänet teet; Viisi viikkoa vuotiaiden kertoa tiettyjä ääniä toisistaan ​​- varsinkin äänesi. Kun vauva kuulee puhut, hän voi hymyillä; Vauva yrittää keskustelun lausumalla yhden tavu kuulostaa “eh” ja “uh” ja odottaa teitä vastaamaan.

Suojaaminen Baby Infectio; Vauvan Vision: Mitä Vauva Katso; Ohje lapsesi ekseema

Early Merkkejä Kuulon Los; Suojaa lapsesi: Get Your Shot; Bakteerit Daycare: Kysymyksiä