ruiskukka: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Aciano, Audifoin, kandidaatin Napit, Barbeau, Bleuet, Bleuet des Champs, Bluebonnet, Bluebottle, Bluebow, Blue Cap, Blue Centaury, Casse-Lunettes, ruiskaunokki, Centaurea segetum, CentaurĆe Bleue, CentaurĆe Bleuet, Corn Flower, Cyani Blosso .. ; Kaikki nimet Aciano, Audifoin, kandidaatin Napit, Barbeau, Bleuet, Bleuet des Champs, Bluebonnet, Bluebottle, Bluebow, Blue Cap, Blue Centaury, Casse-Lunettes, ruiskaunokki, Centaurea segetum, CentaurĆe Bleue, CentaurĆe Bleuet, Corn Flower, Cyani Blossoms, Cyani Flos, Cyani kukkia, Cyani Petals, Flor Celeste, Hurtsickle; Piilota nimet

Ruiskaunokki on yrtti. Kuivatut kukat ovat tottuneet tekemään lääketiede; Ihmiset ottavat ruiskukka teetä hoitoon kuume, ummetus, nesteen kertyminen, ja rinnassa ruuhkia. He myös ottavat sen tonic, katkera, ja maksa ja sappirakko nautintoaine. Naiset itsestään kuukautiskierron häiriöt ja emättimen hiiva-infektiot; Jotkut sovelletaan ruiskukka suoraan silmään ärsytystä tai epämukavuutta; Elintarvikkeissa, ruiskukka käytetään yrttiteet antamaan väriä.

Ei ole saatavilla riittävästi tietoa osata ruiskukka voisi toimia.

Riittämätön Evidence fo; Kuume; Kuukautiskierron häiriöt; Hiiva-infektiot; Ummetus; Tukkoisuus; Maksan ja sappirakon häiriöt; Silmien ärsytys, kun soveltaa suoraan; Muut ehdot. Lisää todisteita tarvitaan rate tehokkuutta ruiskukka näihin käyttötarkoituksiin.

Ruiskaunokki todennäköisesti turvallisia käyttää väriä yrttiteet. Ei ole tarpeeksi tietoa tietää, jos ruiskukka on turvallinen käytettäväksi lääkkeenä; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja imetys -feeding: ei ole riittävästi luotettavaa tietoa turvallisuudesta ottaen ruiskukka jos olet raskaana tai imetät. Pysy turvallisella puolella ja välttää käyttöä; Allergia Tuoksukit, koiranputkea, ja niihin liittyvät kasvit: Cornflower voi aiheuttaa allergisen reaktion ihmisissä, jotka ovat herkkiä Asteraceae / Compositae kasvikuntaa. Tämän perheen jäsenet kuuluvat Tuoksukit, krysanteemit, kasvimaalla, koiranputkea, ja monet muut. Jos sinulla on allergioita, tarkista kanssa terveydenhuollon palveluntarjoajat ennen ruiskukka.

Tällä hetkellä meillä ei tietoa ruiskukka vuorovaikutukset

Sopiva annos ruiskukka riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia ruiskukka. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Bablumian, IUA. [Antirelapse toiminnan kukat sinisen ruiskukka in urolithiasis]. Zh.Eksp.Klin.Med. 197; 18 (6): 110-114.

Garbacki, N., GLOAGUEN, V., Damas, J., Bodart, P., Tissit, M., ja Angenot, L. Tulehdusta ja immunologisia vaikutuksia ruiskaunokki kukka-päätä. J Ethnopharmacol 12-15-199; 68 (1-3): 235-241.

Sarker, S. D., Laird, A., Nahar, L., Kumarasamy, Y., ja Jaspars, M. indoli alkaloideja siemenistä ruiskaunokki (Asteraceae). Phytochemistry 200; 57 (8): 1273-1276.

Shiono, M., Matsugaki, N., ja Takeda, K. Phytochemistry: rakenne sininen ruiskukka pigmenttiä. Nature 8-11-200; 436 (7052): 791.

Takeda, K., Osakabe, A., Saito, S., Furuyama, D., Tomita, A., Kojima, Y., Yamadera, M., ja Sakuta, M. osat protocyanin, sinistä pigmenttiä sinisestä kukat ruiskaunokki. Phytochemistry 200; 66 (13): 1607-1613.

Lääkekasveja. Springer Verlag: Lavoisier, NY, 1995.

Sifton D, toim. PDR perhe opas luonnon lääkkeet ja parantavia hoitoja. New York, NY: Three Rivers Press, 1999.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus