ruoanlaittoon täysjyvätuotteita ja siemenet hyvä maku

Kokonaiset jyvät ja siemenet ansaitsevat otsikko “super ruokaa.” Ne ovat runsaasti vitamiineja, kivennäisaineita ja kuitua. Auta itseäsi täysjyvätuotteita päivittäin, tutkimus osoittaa, ja voit merkittävästi alentaa riskiä sydänsairauksiin, tyypin 2 diabetes, ja jopa joitakin syövän muotoja.

Siitä huolimatta todistettua voimaa viljaa, useimmat meistä ovat kuitenkin vielä kaukana suositeltua 3-5 annosta päivässä.

“Se on liian huono, koska se on helppo tehdä täysjyvätuotteita osa päivittäistä valikko”, sanoo Amy Myrdal Miller, ravitsemusterapeutin kanssa Culinary Institute of America osoitteessa Greystone.

Tässä on 6 yksinkertaisia ​​tapoja saada innoittamana

10 grammaa tai les; 20 grammaa tai les; 25-35 grammaa; minulla ei ole aavistustakaan

Leipä ja pizza taikina reseptit voidaan helposti mukauttaa sisältämään enemmän täysjyväjauho-. Aloita korvaamalla yksi neljäsosa puhdistetut jauhot täysjyväjauho-. Jos olet tyytyväinen tulokseen, kokeile osuuden lisääminen täysjyväjauho-. Monille reseptejä, puoli puhdistetut jauhot ja puoli täysjyväjauho- toimii hyvin.

Voit myös tehdä 100% täysjyväviljaa pizza taikinat ja leivät, tietenkin. Luominen kevyempiä kokojyväleipää, lisää 1 rkl gluteenijauho ja 1 rkl nestemäistä kunkin kupin koko vehnäjauhoja resepti.

Yhä useammat markkinat nyt kantaa koko vehnä Leivontajauhot. Voit käyttää sitä sopeutua monia leivonnaiset ja jälkiruoka reseptit. Jälleen temppu on vähitellen korvata hienostunut jauhoja koko vehnä.

Ruskea riisi on chewier rakenne ja rikkaampi maku kuin valkoinen riisi, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vahvan makuinen ruokia, kuten paellaa ja erittäin kypsä öljyssä perunoita. Standard ruskea riisi kestää noin 45 minuuttia kokki, verrattuna noin 20 minuuttia valkoinen riisi. Jos on kiire, kokeile uusia merkkejä instant ruskea riisi. Parboiled etukäteen, nämä tuotteet kestää vain noin 10 minuuttia kokki. Tai kokeile pussit valmis riisi, että vain kestää 90 sekuntia mikroaaltouunissa.

“Yhä useammat markkinat kuljettaa useita erilaisia ​​ruskea riisi, joten tämä terve viljaa entistä monipuolisempi keittiössä”, kertoo Scott Samuel, kokki opettaja Culinary Institute of America osoitteessa Greystone.