Ruokatorven Syövän hoito

Ruokatorvi on ontto, lihaksikas putki joka liikkuu ruokaa ja; nesteen kurkun vatsaan. Seinän ruokatorveen muodostuu useista kerroksista kudosta; kuten limakalvojen, lihas- ja sidekudosta. Ruokatorven syöpä alkaa sisäpuolelle limakalvon ruokatorven ja leviää ulospäin läpi; muut kerrokset, koska se kasvaa. Enlarge ruokatorven ja mahalaukun ovat osa ylemmän ruoansulatuskanavan (ruoansulatuskanavan) järjestelmä.

Kaksi yleisintä muotoja ruokatorven syöpä on nimetty; solutyypistä, jotka tulevat pahanlaatuinen (syöpä)

Kaikki, mikä lisää riskiä saada tauti on nimeltään riskitekijä. Ottaa riskitekijä ei tarkoita, että saat syövän; joilla ei ole riskitekijöitä ei tarkoita, että et saa syöpää. Keskustele lääkärin kanssa, jos epäilet voi olla vaarassa. Riskitekijöitä ovat seuraavat

Katso tiivistelmän Ruokatorven syövän ehkäisemisen

Nämä ja muut oireet voivat johtua ruokatorven syöpä tai; muut ehdot. Tarkista lääkäriltä, ​​jos jokin seuraavista

Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan käyttää

Ennuste (mahdollisuus takaisinperintä) ja hoitovaihtoehdoista riippuvat; seuraavat

Kun ruokatorven syöpä on todettu hyvin varhain, on parempi; mahdollista hyödyntämistä. Ruokatorven syöpä on usein edennyt pitkälle, kun se on diagnosoitu. Myöhemmissä vaiheissa, ruokatorven syöpä voidaan hoitaa, mutta harvoin voidaan parantaa. Osallistuvat yhdessä kliinisten tutkimusten tehdään parantaa hoitoa on harkittava. Tietoja meneillään olevista kliinisistä tutkimuksista on saatavissa; verkkosivuilla.

Prosessin avulla selvittää, jos syöpäsolut ovat levinneet sisällä ruokatorven tai muihin kehon osiin kutsutaan lavastus. Tiedot; kerätty pysähdyspaikan prosessi määrittää vaiheessa tauti. Se on; tärkeää tietää vaiheessa, jotta voidaan suunnitella hoitoa .; Seuraavat testit ja menettelyjä voidaan käyttää lavastus prosessi

Syöpä voi levitä kudoksen läpi, imusuoniston, ja veri

Kun syöpä leviää toiseen ruumiinosaan, sitä kutsutaan etäpesäkkeitä. Syöpäsolut irtautumaan jossa he alkoivat (ensisijainen kasvain) ja kulkea imusuoniston tai veren.

Etäpesäketuumorikudoksen on sama syöpätyyppi kuin primaarikasvaimen. Esimerkiksi, jos ruokatorven syöpä leviää keuhkoihin, syöpäsolut keuhkoissa ovat todella ruokatorven syöpäsoluja. Tauti on metastasoitunut ruokatorven syöpä, ei keuhkosyöpä.

Arvosana kasvain kuvataan epänormaalit syöpäsoluissa katsoa mikroskoopilla ja kuinka nopeasti kasvain todennäköisesti kasvaa ja levitä. Asteet 1-3 käytetään kuvaamaan ruokatorven syöpä

Vaiheessa 0, epänormaaleja soluja löytyy limakalvon tai submucosa kerros ruokatorven seinämän. Nämä epänormaalit solut voivat tulla syöpä ja levinnyt läheiseen normaalia kudosta. Stage 0 kutsutaan myös dysplasiaan.

Vaihe I on jaettu vaiheessa IA ja vaihe IB, riippuen siitä, missä syöpä on todettu.

Grade 1 syöpäsolut näyttävät enemmän kuin normaalit solut mikroskoopilla ja kasvaa ja levitä hitaammin kuin 2. ja 3. asteen syöpäsoluja.

Vaihe II on jaettu vaiheessa IIA ja Stage II B, riippuen siitä, missä syöpä on levinnyt.

Grade 1 syöpäsolut näyttävät enemmän kuin normaalit solut mikroskoopilla ja kasvaa ja levitä hitaammin kuin 2. ja 3. asteen syöpäsoluja.

Vaihe III on jaettu vaiheessa IIIA, Stage III B, ja vaihe IIIC, riippuen siitä, missä syöpä on levinnyt.

Vuonna Vaihe IV, syöpä on levinnyt muihin kehon osiin. Suurentaa Vaihe IV okasolusyöpä ruokatorven. Syöpä on levinnyt muihin kehon osiin, kuten keuhko-, maksa-, lisämunuaisen, munuais-, tai luun.

Vaiheessa 0, epänormaaleja soluja löytyy limakalvon tai submucosa kerros ruokatorven seinämän. Nämä epänormaalit solut voivat tulla syöpä ja levinnyt läheiseen normaalia kudosta. Stage 0 kutsutaan myös dysplasiaan.

Vaihe I on jaettu vaiheessa IA ja vaihe IB, riippuen siitä, missä syöpä on todettu.

Grade 1 ja 2 syöpäsolut näyttävät enemmän kuin normaalit solut mikroskoopilla ja kasvaa ja levitä hitaammin asteen 3 syöpäsoluja.

Vaihe II on jaettu vaiheessa IIA ja Stage II B, riippuen siitä, missä syöpä on levinnyt.

Vaihe III on jaettu vaiheessa IIIA, Stage III B, ja vaihe IIIC, riippuen siitä, missä syöpä on levinnyt.

Vuonna Vaihe IV, syöpä on levinnyt muihin kehon osiin. Suurentaaksesi Vaihe IV adenokarsinooma ruokatorveen. Syöpä on levinnyt muihin kehon osiin, kuten keuhko-, maksa-, lisämunuaisen, munuais-, tai luun.

Toistuva ruokatorven syöpä on syöpä, joka on uusiutunut (palannut); sen jälkeen, kun se on käsitelty. Syöpä voi tulla takaisin ruokatorveen tai muualla kehossa.

Erityyppiset hoitoa on saatavilla potilaille, joilla on ruokatorven syöpä. Jotkut hoidot ovat vakio (tällä hetkellä käytössä hoitoon); ja jotkut ovat testataan parhaillaan kliinisissä; tutkimuksissa. Hoidon kliininen tutkimus on tutkimukseen; tutkia tarkoitus parantaa nykyisiin hoitoihin tai saada tietoa uusien; hoitoja syöpäpotilaille. Kun kliiniset tutkimukset osoittavat, että uusi; hoito on parempi kuin tavallinen hoito, uusi hoito voi tulla tavanomaista hoitoa .; Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Monet ihmiset, joilla ruokatorven syöpä on vaikea syödä, koska; heillä on vaikeuksia niellä. Ruokatorven voidaan kaventaa kasvaimen tai; sivuvaikutuksena hoidon. Jotkut potilaat voivat saada ravinteita suoraan; laskimoon. Toiset saattavat tarvita syöttöputken (joustava muoviputki, joka on, läpi nenän tai suun vatsaan), kunnes ne pystyvät syömään; heidän oma.

Leikkaus on yleisin hoitoa syöpään, ruokatorven .; Osa ruokatorven voidaan poistaa operaatioon kutsutaan esophagectomy .; Enlarge Esophagectomy. Osa ruokatorven on poistettu, ja vatsa on vedetty ylös ja liitetty jäljellä ruokatorveen. Lääkäri yhdistää jäljellä terve osa ruokatorven; vatsa joten potilas voi vielä niellä. Muovinen putki tai osittain suolessa voidaan tehdä liitoksen. Imusolmukkeisiin lähellä ruokatorven; voidaan myös poistaa ja tarkastella mikroskoopilla nähdä, jos ne sisältävät; syöpä. Jos ruokatorvi on osittain estänyt kasvain, laajennettavissa metalli stentti (putki) voidaan sijoittaa ruokatorven auttaa pitämään sen auki. Suurentaa Ruokatorven stentti. Laite (stentti) on sijoitettu ruokatorven pitää sen auki, jotta ruokaa ja nesteiden läpi mahalaukkuun.

Pieni, alkuvaiheen syöpä ja dysplasiaan ruokatorven voidaan poistaa endoskooppinen resektio. Endoskoopin (ohut, putki-kuin instrumentti valo ja objektiivi katseluun) työnnetään pieni Isioniin (cut) ihon tai aukon kautta kehon, kuten suun. Työkalu on liitetty endoskoopin käytetään poistamaan kudosta.

Sädehoitoa on syövän hoidossa, joka käyttää runsaasti energiaa röntgenkuvat tai muita säteilyn tappaa syöpäsoluja tai pitää ne kasvavat. On olemassa kahdenlaisia ​​sädehoitoa. Ulkoiset sädehoitoa käytetään koneen ulkopuolella elin lähettää säteilyä kohti syöpä. Sisäinen sädehoitoa käytetään radioaktiivista ainetta sinetöidään neuloja, siemenet, johdot, tai katetrien jotka on sijoitettu suoraan tai lähellä syöpä. Tapa, jolla sädehoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.

Muovinen putki voidaan työntää ruokatorven pitää sen auki; aikana sädehoitoa. Tätä kutsutaan intraluminaaliset intuboinnin ja; laajentumista.

Kemoterapia on syövän hoidossa, joka käyttää huumeita pysäyttää syöpäsolujen kasvun, joko tappamalla soluja tai pysäyttämällä ne jakamalla. Kun kemoterapia otetaan suun kautta tai pistoksena laskimoon tai lihakseen, huumeet tulevat verenkiertoon ja pääsee syöpäsoluja koko kehon (systeemistä kemoterapiaa). Kun kemoterapia on sijoitettu suoraan aivo, elimen tai kehon onteloon, kuten vatsa, huumeet vaikuttavat lähinnä syöpäsoluja näillä alueilla (alueellinen kemoterapia). Tapa solunsalpaajahoitoa annetaan riippuu ja vaiheessa syöpä hoidettavan.

ruokatorven syöpä

Chemoradiation hoito yhdistyvät kemoterapiaa ja sädehoitoa voimistaa molempia.

Laserhoito on syövän hoidossa, joka käyttää lasersäde (kapeaa valonvälähdyksenä) tappaa syöpäsoluja.

Elektrokoagulaatio on käyttää sähkövirran tappaa; syöpäsoluja.

Tämä yhteenveto osassa kuvataan hoitoja, joita tutkitaan kliinisissä tutkimuksissa. Se ei voi mainita jokaista uutta hoitoa tutkitaan. Tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavissa; verkkosivuilla.

Kohdennettu hoito on hoitomuoto, joka käyttää huumeita tai muita aineita tunnistaa ja hyökätä erityisiä syöpäsoluja. Kohdennettu hoitomuodot yleensä aiheuttavat vähemmän haittaa normaaleja soluja kuin kemoterapiaa tai sädehoitoa tehdä. Monoklonaalinen vasta-aine terapia on eräänlainen täsmähoitoihin käytetään hoidettaessa ruokatorven syöpä.

Monoklonaalinen vasta-aine terapia käyttää vasta tehty laboratoriossa yhdestä tyypistä immuunijärjestelmän solujen. Nämä vasta-aineet voivat tunnistaa aineet syöpäsolujen tai normaalia aineita, jotka voivat auttaa syöpäsolut kasvavat. Vasta-aineet kiinnittyvät aineet ja tappaa syöpäsolut, estää niiden kasvun, tai pitää niiden leviämisen. Monoklonaalisia vasta-aineita annetaan infuusiona. Niitä voidaan käyttää yksinään tai kuljettaa lääkkeitä, toksiineja tai radioaktiivista ainetta suoraan syöpäsoluihin. Trastutsumabi on monoklonaalinen vasta-aine tutkitaan ruokatorven syöpään. Se voidaan antaa vaikutuksen estämiseksi kasvutekijän proteiinin HER2, joka lähettää kasvu signaaleja ruokatorven syöpä soluja.

Joillekin potilaille, osallistuu kliiniseen tutkimukseen voi olla paras hoito valinta. Kliiniset tutkimukset ovat osa syöpätutkimuksen prosessi. Kliiniset tutkimukset tehdään selvittää, jos uusia syövän hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita tai parempi kuin tavallinen hoito.

Monet nykypäivän standardi syövän hoitomuotoja perustuvat aikaisempiin kliinisiin tutkimuksiin. Potilaat, jotka osallistuvat kliiniseen tutkimukseen voi saada tavanomaista hoitoa tai ensimmäisten joukossa saada uutta hoitoa.

Potilaat, jotka osallistuvat kliinisiin tutkimuksiin myös parantaa tapaa syöpä käsitellään tulevaisuudessa. Jopa silloin, kun kliiniset kokeet eivät johda uusien tehokkaiden hoitojen, ne usein vastaamaan tärkeisiin kysymyksiin ja auttaa liikkua tutkimusta eteenpäin.

Jotkut kliinisissä tutkimuksissa mukana vain potilaille, jotka eivät vielä ole saaneet hoitoa. Muut tutkimukset testi hoitoja potilaille, joiden syöpä ei mennyt paremmin. On myös kliinisissä kokeissa, että kokeillaan uusia keinoja lopettaa syövän uusiutumisen (tulossa takaisin) tai vähentää sivuvaikutuksia syövän hoitoon.

Kliiniset tutkimukset ovat meneillään eri puolilla maata. Katso hoitovaihtoehdot jaksossa, joka seuraa linkkejä nykyiseen hoidon kliinisissä tutkimuksissa. Nämä noudetut listaus kliinisissä tutkimuksissa.

Osa testeistä, jotka on suoritettu diagnosoida syöpä tai selvittää vaiheessa syöpä voidaan toistaa. Osa testeistä uusitaan, jotta nähdään, miten hyvin hoito tehoaa. Päätökset siitä edelleen, muuttaa tai lopettaa hoito voi perustua näiden testien tulokset.

Osa testeistä on jatkossakin tehtävä ajoittain hoidon jälkeen on päättynyt. Tulokset näistä testeistä voidaan näyttää, jos ehto on muuttunut tai jos syöpä on uusiutunut (palannut). Nämä testit ovat joskus kutsutaan seuranta-testien tai lääkärintarkastuksia.

Hoito vaiheen 0 saattavat sisältää seuraavia

vaiheessa 0 ruokatorven syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito vaiheen I ruokatorven okasolusyöpä tai adenokarsinooma voi sisältää; seurata

vaiheen I ruokatorven syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito vaiheen II ruokatorven okasolusyöpä tai adenokarsinooma voi sisältää; seurata

vaiheen II ruokatorven syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito vaiheen III ruokatorven okasolusyöpä tai adenokarsinooma voi sisältää; seurata

vaiheen III ruokatorven syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito vaihe IV ruokatorven okasolusyöpä tai adenokarsinooma voi sisältää; seurata

vaihe IV ruokatorven syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Hoito toistuva ruokatorven syöpä voi sisältyä; seurata

toistuvia ruokatorven syöpä. Keskustele lääkärin kanssa kliinisissä tutkimuksissa, jotka saattavat olla oikea sinulle. Yleistä tietoa kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

ruokatorven syöpä, katso seuraava

Yleisiä syöpä tiedot ja muut resurssit National Cancer Institute, katso seuraava

Tämä syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa hoitoon ruokatorven syöpään. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille.

Adult Treatment toimituskunta.

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Adult Treatment Editorial Board. Ruokatorven syövän hoitoon. Bethesda, MD: / tyypit / ruokatorven / potilas / ruokatorven-hoito-. . [PMID: 26389463]