Ruokatorven syövän seulontaa

Seulonta etsii syövän ennen kuin henkilö on mitään oireita. Tämä voi auttaa löytämään; syöpä varhaisessa vaiheessa. Kun epänormaalin kudoksen tai syöpä on todettu varhainen, se voi; olla helpompi käsitellä. Mennessä oireet näkyvät, syöpä ehkä alkanut; levittää.

Tutkijat yrittävät ymmärtää paremmin mikä; ihmiset ovat todennäköisesti saada tiettyjen syöpien. He myös tutkia asioita; teemme ja mitä ympärillämme nähdä, jos ne aiheuttavat syöpää. Tämä; Tietojen avulla lääkärit suosittelevat joiden pitäisi seuloa syöpä, joka; seulontatestejä tulisi käyttää ja kuinka usein testit pitäisi tehdä.

On tärkeää muistaa, että lääkäri ei välttämättä; ajattelevat sinulla on syöpä, jos hän ehdottaa seulontatesti. Seulonta; testejä annetaan, kun ei ole syövän oireita.

Jos seulontatesti tulos on poikkeava, ehkä olla enemmän testejä tehdään selvittää, jos sinulla on syöpä. Näitä kutsutaan diagnostisia testejä.

Ruokatorvi on ontto, lihaksikas putki joka liikkuu ruokaa ja; nesteen kurkun vatsaan. Seinän ruokatorveen muodostuu useista kerroksista kudosta; kuten limakalvojen, lihas- ja sidekudosta. Ruokatorven syöpä alkaa sisävuori ruokatorven ja leviää ulospäin läpi; muut kerrokset, koska se kasvaa. Enlarge ruokatorven ja mahalaukun ovat osa ylemmän ruoansulatuskanavan (ruoansulatuskanavan) järjestelmä.

Kaksi yleisintä ruokatorven syöpä on nimetty; solutyypistä, jotka tulevat pahanlaatuinen (syöpä)

Katso seuraavat tiivistelmät lisätietoja ruokatorven syöpä

Miehet ovat noin kolme kertaa todennäköisemmin kuin naiset on ruokatorven syöpä. On enemmän uusia tapauksia ruokatorven adenokarsinooma vuosittain ja vähemmän uusia tapauksia okasolusyöpä. Okasolusyöpä ruokatorven löytyy useammin mustat kuin valkoiset. Mahdollisuus kehittää ruokatorven syöpä kasvaa iän myötä.

Kaikki, mikä lisää mahdollisuuksia saada tauti; kutsutaan riskitekijä. Ottaa riskitekijä ei tarkoita, että saat syövän, joilla ei ole riskitekijöitä ei tarkoita, että et saa syöpää. Ihmiset, jotka ajattelevat ne voivat olla vaarassa, keskustele asiasta lääkärin kanssa.

Riskitekijöitä okasolusyöpä ruokatorven syöpä ovat seuraavat

Riskitekijöitä ruokatorven adenokarsinooma kuuluvat seuraavat

Jotkut seulontatestejä käytetään, koska ne ovat osoittautuneet hyödyllisiksi sekä löytää syövät aikaisin ja alenevassa mahdollisuus kuolla näiden syöpien. Muita testejä käytetään, koska ne ovat osoittautuneet löytää syöpä joillakin ihmisillä; kuitenkin, se ei ole todistettu kliinisissä tutkimuksissa, jotka käyttävät näiden testien pienentää riskiä kuolla syöpään.

Tutkijat tutkimaan seulontatutkimuksia löytää ne, joilla on vähiten riskejä ja eniten hyötyä. Syöpäseulonta kokeita myös on tarkoitus osoittaa, onko varhainen havaitseminen (löytää syövän ennen kuin se aiheuttaa oireita) pienenee henkilön todennäköisyys kuolla tautiin. Joidenkin syöpien, mahdollisuus elpyminen on parempi, jos tauti havaitaan ja käsitellään varhaisessa vaiheessa.

Seulonta ruokatorven syöpä on alle tutkimus seulonta kliinisten tutkimusten meneillään eri puolilla maata .; Tietoja meneillään olevista kliinisistä tutkimuksista on saatavilla tällä foorumilla.

Menettely Kiertokäynti ruokatorven tarkistaa epänormaali alueilla. Esophagoscope työnnetään suun tai nenän ja kurkusta alas ruokatorveen. Esophagoscope on ohut, putki-kuin instrumentti valo ja objektiivi katseluun. Se voi myös olla keino poistaa kudosnäytteitä, jotka tarkastetaan mikroskoopilla merkkejä syöpä. Enlarge Esophagoscopy. Ohut, valaistu putki työnnetään suuhun ja ruokatorveen etsimään epänormaali alueilla.

Poistaminen soluja tai kudoksia, jotta niitä voidaan tarkastella mikroskoopilla, jonka patologi tarkistaa merkkejä syöpä. Ottaen biopsianäytteissä useista eri alueita limakalvon alaosan ruokatorven voi havaita varhain Barrett ruokatorveen. Tätä menettelyä voidaan käyttää potilaille, joilla on riskitekijöitä Barrett ruokatorveen.

Menettely, jossa solut harjattu peräisin limakalvon ruokatorven ja tarkastella mikroskoopilla nähdä, jos ne ovat epänormaaleja. Tämä voidaan tehdä aikana Esophagoscopy.

Menettely, jossa solut kerätään limakalvon ruokatorven käyttämällä deflatoitu ilmapallo, joka on potilas nielee. Ilmapallo sitten ilmalla ja vedetään ulos ruokatorveen. Ruokatorven solujen ilmapallo on tarkastella mikroskoopilla nähdä, jos ne ovat epänormaaleja.

Menettely, jossa väriaine ruiskutetaan limakalvon ruokatorven aikana Esophagoscopy. Lisääntynyt värjäys alueille limakalvon voi olla merkki varhaisen Barrett ruokatorveen.

Menettely, joka käyttää erityistä kevyt tarkastella kudosta limakalvon ruokatorven. Valo anturi johdetaan endoskoopin ja paistaa limakalvon ruokatorven. Valo antaa pois epiteelisoluihin ruokatorveen mitataan sitten. Pahanlaatuinen kudos antaa pois vähemmän valoa kuin normaalia kudosta.

Päätökset seulontatesteistä voi olla vaikeaa. Kaikkia seulontatesteistä ovat hyödyllisiä ja useimmat ovat riskit. Ennen kuin mitään seulontatesti, saatat; haluavat keskustella testin lääkärin kanssa. On tärkeää tietää riskit; testi ja onko se osoitettu vähentävän riskiä kuolla syöpään.

Seulonta; ei saa parantaa terveyttä tai auttaa elämään pidempään, jos olet edennyt ruokatorven syöpä tai jos se on jo levinnyt; muualla elimistössä.

Jotkut syövät koskaan aiheuta oireita tai olla hengenvaarallisia, mutta jos saapuvat seulonta; testi, syöpä voidaan käsitellä. Ei tiedetä, jos näiden syöpien hoidossa auttaa elävät pidempään kuin jos mitään hoitoa annettiin, ja syövän hoitomuotoja voi olla vakavia sivuvaikutuksia.

Seulonta testitulokset voi näyttää olevan normaali vaikka ruokatorven syöpä on läsnä. Henkilö, joka saa väärän-negatiivinen testitulos (joka osoittaa ei ole syöpä, kun todella on) voi viivästyttää hakea lääketieteellistä hoitoa, vaikka on olemassa oireita.

Seulonta testitulokset voi näyttää olevan epänormaali, vaikka ei ole syöpä on läsnä. Väärä positiivinen testitulos (joka osoittaa, on syöpä, kun ei todellakaan ole) voi aiheuttaa ahdistusta ja on yleensä seuraa enemmän testejä (kuten biopsia), joka on myös riskejä.

On harvinaista, mutta vakavia haittavaikutuksia, jotka voivat ilmetä Esophagoscopy ja koepala. Näihin kuuluvat seuraavat

Tämä syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa ruokatorven syövän seulontaa. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille.

Screening ja ehkäisy Editorial Board.

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.

Seulonta ja ehkäisy Editorial Board. Ruokatorven syövän seulontaa. Bethesda, MD: / tyypit / ruokatorven / potilas / ruokatorven-screening-. . [PMID: 26389194]