ruskea erakko hämähäkki purra – aihe yleiskatsaus

Brown erakko, viulu, tai Fiddleback (Loxosceles) hämähäkit ovat noin 0,5 tuumaa. (1,3 cm) pitkä tumma viulu muotoinen merkki yhdistetyn pään ja keskiosan (cephalothorax). Niitä löytyy useimmiten etelässä-keskeinen osa Yhdysvaltain ja elävät kuumassa, kuivassa, hylättyjä alueita, kuten puu- tai kivikasat.

Punertava iho voi seurata läpipainopakkaukseen, joka muodostaa purra sivustolla; Lievää tai kovaa kipua ja kutinaa 2-8 tunnin kuluttua puremasta; Avoin haava (haavauma) ja jakautuminen kudoksen (kuolio), joka kehittää viikon tai enemmän seuraavista purra. Tämä voi kestää kuukausia parantua.

Kuume ja vilunväristykset; Ihottuma koko kehon kanssa paljon pieniä, tasainen violetti ja punaisia ​​täpliä; Pahoinvointia tai oksentelua; Nivelkipu.

Brown erakko hämähäkki puree eivät aina vahingoita heti. Itse asiassa, et voi tietää, että olet ollut pureman kunnes muut oireet näkyvät. Oireita ruskea erakko hämähäkki purra sisältävät

Jotkut ihmiset ovat vaikeita, systeemisiä (koko kehon) reaktio ruskea erakko hämähäkki puree, kuten nopea tuhoutuminen punasolujen ja anemia (hemolyyttinen anemia). Merkkejä ja oireita ovat

Jos uskot purrut ruskea erakko hämähäkki

Ruskea erakko purema voi olla vakavia ja saattavat vaatia välitöntä hoitoa. Pyydä tarvittaessa lääkärin

Ruskea erakko hämähäkki purra diagnosoidaan kautta lääkärintarkastus ja kysymyksiä purra. Sinun pitäisi olla valmis kuvaamaan hämähäkki, missä ja milloin purra tapahtui, ja mitä olit tekemässä tuolloin. (Jos voit turvallisesti tallentaa ja kuljettaa hämähäkki, tuo se mukanasi näyttää lääkärille.) Lääkäri kysyy mitkä tärkeimmät oireet ovat, kun he alkoivat, ja miten ne ovat kehittyneet, edennyt tai muuttunut purra .

Siitepölyä, hoito vinkkejä, ja enemmän.

Se ei ole mitään nuuskaaminen.

Pysy rauhallisena. Liikaa jännitystä tai liike lisäävät virtausta venom vereen; Levitä viileä, märkä kangas purra tai peitä purra liinalla ja soveltaa jään pussiin; Älä käytä kiristyssidettä. Se voi aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä; Yritä positiivisesti tunnistaa hämähäkin tai mennä sitä vahvista sen tyyppiä.

Sinulla on vakavia oireita koko kehon; Avoin haava ja kuolion kehittyä. Kuolion on musta, kuolleen kudoksen.