selviytyä eturauhasen syöpää

Facing eturauhassyövän diagnoosia voi olla ylivoimainen. Stressiä voi nousta huimasti. Voit pelätä taloutta. Ja voit kysyä itseltäsi vaikeita kysymyksiä, kuten onko kirjoittamaan tahtoa tai loppuun hoitotahto. Koulutukseen ja tukihoito, voit käsitellä monia kysymyksiä ja tunteita olet edessään.

Muutamia vinkkejä, joilla pääset alkuun

Monet lähteet opastusta löytyy tukea potilaille ja heidän perheilleen. Nämä sisältävät

Your sosiaalityöntekijä voi myös auttaa perhettä löytämään tilapäinen majoitus, antaa tietoja yhteisöresursseihin, ja auttaa muita tarpeita.

Älä epäröi kysyä lääkärin, sairaanhoitajan tai muun terveydenhuollon tarjoaja toistamaan ohjeita tai lääketieteellisiä termejä et ymmärrä. Your hoitohenkilöstön olisi aina oltava valmiina vastaamaan kysymyksiin ja asiaan liittyviä; Hyödynnä resursseja ja tukea tarjoamia sairaalan ja yhteisössä. Hankkimalla enemmän tietoa sairauden auttaa sinua tuntemaan enemmän kotonaan kanssa hoidon; Kysy perheen ja ystävien auttaa lajitella tietoja saat; Voit keskustella muiden potilaiden ja perheiden noin eturauhassyövän ja sen hoidosta.

Lievittävä hoito asiantuntijat, tai ne, koulutettu kivun hallintaan, ovat myös saatavilla luoda hoitosuunnitelma vastaamaan erityistarpeisiin.

Muista, että muut voivat jakaa tietoa ja kokemuksia, jotka eivät koske teitä. Koskaan korvata lääkärin neuvoja kanssa antama toinen potilas.

Sosiaalityöntekijät. Nämä ammattilaiset voivat auttaa vähentämään mitään huolenaiheita sinun ja perheesi voi olla noin diagnoosi, hoito tai omaan tilanteeseen. Sosiaalityöntekijät voi myös tarjota koulutusta, neuvontaa noin elintapojen muutoksia, ja lähetteet yhteisön tai kansallisten virastojen ja tukiryhmiin; Your sosiaalityöntekijä voi myös auttaa perhettä löytämään tilapäinen majoitus, antaa tietoja yhteisöresursseihin, ja auttaa muita tarpeita; Yksilöllinen ohjaus. Joskus ihmiset ovat ongelmia, jotka paremmin käsiteltävä yksi-vastaan-yksi asetus. Tekemällä yksilöohjaukseen, voi olla parempi mahdollisuus ilmaista arkaluonteisia tai yksityisiä tunteita teillä on sairaudesta ja sen vaikutus elämääsi. Mielenterveys ammattilaiset voivat auttaa takaisin tunteen hallita elämää. Toisinaan jos masennus on läsnä, lääkkeet muita kuin hoidossa fyysinen sairaus voidaan määrätä; Lievittävä hoito asiantuntijat, tai ne, koulutettu kivun hallintaan, ovat myös saatavilla luoda hoitosuunnitelma vastaamaan erityisiä tarpeita; Tukiryhmiä. Tukiryhmät ovat erittäin hyödyllisiä jakaa kokemuksia. Ne tarjoavat ympäristö, jossa voi oppia uusia tapoja käsitellä oman sairauden. Joskus muut, jotka ovat käyneet läpi samankaltaisia ​​kokemuksia voi selittää asioita eri tavalla kuin terveydenhuollon tarjoajat. Voit myös haluta jakaa lähestymistavat olet havainnut muiden kanssa. Ja voit saada voimaa tietäen, että et ole edessään vaikeuksia yksin; Muista, että muut voivat jakaa tietoa ja kokemuksia, jotka eivät koske teitä. Koskaan korvata lääkärin neuvoja kanssa antama toinen potilas; Financial ohjaajat. Taloudellinen ohjaajat ovat saatavilla sairaalan ja voivat auttaa vastaamaan kysymyksiin sinulla voi olla taloudellisia kysymyksiä, jotka liittyvät sairaanhoidon.