Selviytyminen lapsesi

Monet vanhemmat stressaantunut niiden teini käyttäytymistä, ja huolehtia siitä, onko normaalia. Katsomme muutokset lapset menevät läpi heidän teini ja miten käsitellä vaikutuksia huono teini käytös.

He sanovat on vanhempi on tiukin työ maailmassa. Joillekin se voi varmasti tuntuu siltä aikana teini-iässä.

Teenagers käyttäytyminen voi olla hämmentävä, stressaavaa, kipeitä ja usein huolestuttava. Mutta useimmissa tapauksissa se ei tarkoita, että on mitään vakavampaa tekeillä kuin luonnollinen prosessi tulossa aikuinen.

Monet yhteisen käyttäytymisen kysymyksiä, että vanhemmat löytää kovat ovat olennainen osa murrosiän ja kasvamisen.

Normaali teini käyttäytyminen

Tulva hormonien yhdistettynä kehon muutokset, vaikeuksia löytää identiteetti, paineet ystävien ja kehittää itsenäisyyden tunne, tarkoittaa teini ovat hämmentävää aikaa lapselle.

Se voi tarkoittaa, että he esimerkiksi tulevat syrjässä, haluavat lisää aikaa yksin tai ystävien kanssa, tuntuu väärinymmärretty, hylätä yrittää puhua tai kiintymyksen, tai näyttää sullen ja moody.

Nämä muutokset persoonallisuus voi olla luonnollinen, mutta se ei tarkoita, kuten vanhempi et tunne satuttaa ja huolissaan niistä.

Teenagers voi haastaa jopa calmest vanhempien. Kun olet lisäpaineita elämässäsi, kuten muut lapset, työ, suhteet, perhe-elämän, sairaus, se voi tuntuu kuin teini on menossa työntää sinut yli reunan.

Yritä perääntyä tilanteesta, ja muistaa, että ne ovat fysiologisia syitä käyttäytyy tavalla, joka on niin vaikea elää. He luultavasti ole nauttia sitä. Sinä olet aikuinen, ja se on sinun vastuullasi ohjata heitä läpi vaikeiden aikojen. Älä odota nauttia aikaa heidän kanssaan koko ajan, ja muistaa huolehtia itsestään.

Jos et tunne hylätään, koska teini on pitää etäisyyttä, muista, että vahvoihin ystävyyssuhteita ulkopuolella perhe on tärkeä osa aikuistumista. Yritä olla loukkaantua. Yritä käynnistää oman ystäviä, kumppani tai perheen tukea, kun se on vaikeaa.

Your tunteita teini käyttäytymistä

Young Minds, mielenterveyden hyväntekeväisyyteen, neuvoo, että tehokas tapa selviytyä hankala teini on aloittaa katsomalla jälkeen itse. Esimerkiksi

Linda Blair, kliininen psykologi, joka työskentelee perheiden, selittää, että: “Teenagers voi olla pitkälti emotionaalisia kuin looginen, koska hormonit riehunut kautta kehoaan. Se ei välttämättä ole miellyttävää heille, ja se voi jopa tuntua pelottavia. Vaikka se voi olla vaikeaa sinulle, he tarvitsevat sinua säilyttää rauhallisena johdonmukainen läsnäoloa. ”

Linda sanoo: “Jos he näkevät sinut tupakointi, juominen, huumeita, he näkevät, että vihreä valo tekemään samoin itse. Ja he eivät kuuntele, jos kerrot heille ei tehdä sitä. ”

Jos olet huolissasi, että teini-ikäinen poika tai tytär voisi suojaamattomasta yhdynnästä, esimerkiksi älä oleta he tietävät tosiasiat. Älä kuitenkaan haastaa heidät. Sen sijaan yksinkertaisesti tarjota heille tietoa, kuten lehtinen tai sivuston URL, varmista, että ne tietävät riskit ja miten olla turvassa.

Hanki kunnon yöunet., Syödä terveellisesti., Varmista, että saat aikaa rentoutua ja pitää tauon lapsia.; Hanki säännöllinen liikunta., Puhua ystävien, kumppani, ulkopuolista apua, tukiryhmä., Opi tekniikoita selviytyä stressi ja tietää masennusta tai ahdistusta. Jos epäilet, että olet masentunut, ahdistunut tai stressaantunut, käänny lääkärin puoleen.

Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä artikkeleita sukupuoleen ja nuoriin.

Miten selviytyä stressistä?

Varmista, että olet antaa heille aikaa olla kanssasi ja puhua, kun se tuntuu sopii heille. Ja varmista, että voit kuunnella, kun he eivät halua puhua. Esimerkiksi tarjoaa hissin, kun he tarvitse mennä jonnekin – automatkat ovat hyvä aika puhuminen.

Anna niiden omaa tilaa ja yksityisyyttä.

Vaikka ne eivät näytä reagoivan, he eivät tarvitse tietää rakastat heitä.

Rajat luvalla teini-ikäiset tuntea olonsa turvalliseksi. Päätä mitä rajat ovat, ja sitten pitää niistä kiinni.

01/05 /

01/05 /

Miten minun pitäisi toimia minun teini?

Muuttumassa sohvaperuna? Haluatko totuuden huumeiden ja turvallisempaa seksiä? Lue, miten voit itse lajitella

Lue teini-ikäinen tyttö liittyvät kysymykset, kuten terveellisen ruokavalion, iho-ongelmat ja seksiä ensimmäistä kertaa

Tietoa siitä, miten tunteet vaikuttavat meihin, ja miten käsitellä niitä, kun elämä saa kovaa

Neuvoja ja tietoa asioista, jotka vaikuttavat perheen terveyttä, mukaan lukien matkat, seulonta, sairauksia, ravinnon ja ruokavalion ja liikunnan

Teen pojat 15-18

Teen tytöt 15-18

Ymmärtäminen tunteita

Perhe terveys