sepelvaltimotauti-elävät sydänsairaus

Diagnoosi sepelvaltimotauti voi olla vaikea hyväksyä ja ymmärtää. Jos sinulla ei ole oireita, se voi olla erityisen vaikea tunnistaa, että sydänsairauksia on vakava ja voi aiheuttaa muita terveysongelmia.

Lopeta tupakointi ja välttää käytettyjen savua. Tupakoinnin lopettaminen on parasta mitä voit tehdä vähentää riskiä tulevia ongelmia. Kun lopetat, voit nopeasti alentaa riskiä sydänkohtaus; Liikunta. Käynnistä käyttää ohjelmaa (jos lääkäri sanoo, että se on turvallista). Kokeile kävely, uinti, pyöräily tai lenkkeily vähintään 30 minuuttia useimmat, elleivät kaikki, viikonpäivät. Kaikkea toimintaa nautit toimii, kunhan se saa sykkeen ylös. Sydäntaudit: Kuntoilu Terve Hear; Syö sydän -healthy ruokavaliota. Tämä voi auttaa pitämään sairauden pahenemisen. Kaavio (Mikä on PDF-asiakirja?), Joka vertaa sydän – terveellisen ruokavalion avulla voit nähdä, mitä elintarvikkeet ovat ehdottaneet kussakin suunnitelmassa. Sydän-terveellisiä elintarvikkeita ovat hedelmiä, vihanneksia, korkea-fiber elintarvikkeet, kalaa, ja elintarvikkeet alhainen natriumpitoisuus, tyydyttyneen rasvan, transrasvojen, ja kolesterolia. Sydän-Terve Eatin; Yöpyä terveen painon. Aktiivisuus ja syöminen terveellisiä elintarvikkeita voi auttaa yöpyä terveen painon tai laihtua jos haluat. Painonhallinta

Lääkäri saattaa ehdottaa, että osallistua sydänkuntoutusohjelmassa (Rehab) ohjelma. Sydämen rehab, saat koulutusta ja tukea, joka auttaa rakentamaan uusia, terveellisiä elämäntapoja, kuten syöminen oikealle ja saada enemmän liikuntaa.

Lääkkeet ovat tärkeä osa hoitoa.

Ota lääkkeet täsmälleen ohjeiden mukaan. Älä lopeta lääkkeen käyttöä, ellei lääkärisi niin määrää; Ohjaus angina (kuten rintakipua tai epämukavuutta) ottamalla lääkkeet ohjeen ja nitroglyseriini tarvittaessa. Saat lisätietoja Vinkkejä: Kun Charge of Your Angina.