sepelvaltimotauti-kun soittaa lääkärille

Älä odota, jos luulet sinulla on sydänkohtaus. Jotkut ihmiset eivät ole varma, onko heillä olisi yksi tai he eivät halua vaivata muita, joten he odottavat. Mutta avun saaminen nopeasti voi pelastaa henkesi.

Rintakipua tai paineen, tai outo tunne rinnassa; hikoilu; Hengenahdistus; Pahoinvointia tai oksentelua; Kipu, paine, tai outo tunne takana, niska, leuka, tai ylempi vatsa tai toinen tai molemmat olkapäät tai aseiden; Huimaus tai äkillinen heikkous; Nopea tai epäsäännöllinen syke.

Vaikuttavat useat tuhannet monet ihmiset maailmassa vuosittain sydänlihastulehdus on sairaus, johon liittyy tulehdus sydänlihaksen (sydänlihaksessa). Kuinka monta ihmistä on vaikea tietää koska sydänlihastulehdus tuottaa usein mitään oireita; Monenlaisia ​​infektioita ja muita ongelmia voi aiheuttaa sydänlihastulehdus, joka kehittyy usein ihmisiä, jotka ovat muuten terveitä. Ehkäisy tai pikaista hoitoa infektioiden on yksi parhaista tavoista estää sydänlihastulehdus.

Kun soita 911, operaattori voi kertoa pureskella 1 aikuisille voimaa tai 2-4 pieniannoksisen aspiriinin. Odota ambulanssin. Älä yritä ajaa itse. Ottamalla ambulanssin, saatat pystyä aloittamaan hoito ennen kuin saavut sairaalaan.

Nitroglyseriiniä. Jos käytetään tyypillisesti nitroglyseriiniä lievittää angina ja jos yksi nitroglyseriiniannosta ole helpottunut oireita 5 minuutin kuluessa, soita 911. Älä odota hälyttää apua.

Soita lääkärillesi, jos

Nähdä, jos olet vaarassa sydänsairauden, on oireita sydänsairaus tai tarvitset pitkäaikaishoidon nykyisten sydänsairaus, katso perhelääkäri tai sisätautilääkäri. Diagnosoimiseksi sepelvaltimotauti, saatat nähdä kardiologi. Jatkuvaa huolta stabiili angina, saat todennäköisesti nähdä perhelääkäri tai sisätautilääkäri. Sillä pallolaajennus tai leikkaus, voit kutsutaan interventionaalisen kardiologi tai sydän kirurgi.

Omat angina oireet ovat erilaisia, useammin, tai vaikea.