Sydämen verivarastotausta scan

Sydämen verivarastotausta scan näyttää, kuinka hyvin sydämesi pumppaa verta kehon muualle. Tämän testin aikana, pieni määrä radioaktiivista ainetta nimeltä merkkiainetta ruiskutetaan laskimoon. Gamma kamera havaitsee radioaktiivisen materiaalin kun se virtaa läpi sydämen ja keuhkojen.

Ensikierron scan. Tämä scan tekee kuvia veren kuin se menee läpi sydämen ja keuhkojen ensimmäisen kerran. Ensimmäinen pyyhkäisyn skannaus voidaan käyttää lapsilla etsimään sydämen ongelmia, jotka ovat olleet läsnä syntymästä lähtien (synnynnäinen sydänvika); Aidatulla scan tai multigated hankkiminen (MUGA) scan. Tämä skannaus käyttää sähköisiä signaaleja sydämen laukaista kameran ottamaan useita kuvia, joita voidaan tarkastella myöhemmin kuin elokuva. Kuvat tallentaa sydämen liikkeen ja onko se pumppaa (sopimuksen) oikein. MUGA skannaus voi kestää 2-3 tuntia saada kaikki tarvittavat näkemyksiä ja voidaan tehdä sekä ennen että jälkeen liikuntaa. Sinulle voidaan antaa nitroglyseriiniä kuinka sydämesi reagoi tähän lääkettä. MUGA skannaus voidaan tehdä sen jälkeen, kun ensimmäisen pyyhkäisyn skannaus. Se on yleensä ole tehty lapsiin.

Getting antioksidantteja elintarvikkeista on suuri osa sydän sopiva ruokavalio. Saat runsaasti hedelmät, vihannekset, kokonaiset jyvät, pavut, palkokasvit ja pähkinät. Saat myös kuitua ja hyvä maku. Se on win-win suunnitelma; Jos olet ajatellut ottaen hapettumisenestoaine lisäravinteet, se ei ole sama asia; “Vitamin tai kivennäisaineita eivät korvaa tasapainoista, ravinteikas ruokavalio, joka rajoittaa liikaa kaloreita, tyydyttyneen rasvan, transrasvojen, natrium, ja ravinnon kolesteroli,” Heart Associationin …

On olemassa kahdenlaisia ​​sydämen veren allas skannaukset.

Sydämen verivarastotausta skannaus tehdään

Ennen joiden sydämen veren allas skannauksen, kerro terveydenhuollon ammattilainen, jos

Tarkista koko sydämen kammiot (kammiot); Tarkista pumppaus toimintaa alemman kammiot; Etsi poikkeavuus seinän kammiot, kuten aneurysma; Etsi liikkuminen on epänormaali veren välillä sydämen kammiot.

Allerginen jollekin lääkkeitä; Ovat tai voivat olla raskaana; Ovat viime aikoina ollut testi, joka käyttää radioaktiivista merkkiainetta, kuten luukuvaus tai kilpirauhasen skannaa; On sydämentahdistin tai muu metalli laite istutetaan rintaa. Nämä laitteet voivat olla vaikea saada selkeitä kuvia verenkiertoa sydämen kautta.