sydänkuntoutusohjelmassa – aihe yleiskatsaus

Sydänkuntoutus (rehab) opit olla aktiivisempi ja tehdä elintapojen muutoksia, jotka voivat johtaa vahvempi sydän ja parempaan terveyteen. Sydämen rehab avulla voit tuntea paremmin ja vähentää riskiä tulevien sydänoireita.

Sydämen vajaatoiminta; Perifeerinen valtimosairaus (PAD); Ollut tai aikovat olla sydämensiirto; Oli pallolaajennus avata sepelvaltimon; Oli toinen tyyppi sydänkirurgia, kuten venttiilin vaihto.

Jokaisessa numerossa Magazine, pyydämme asiantuntijoita vastaamaan lukijoiden kysymyksiin monenlaisia ​​aiheita. Syyskuisessa 2011 kysymystä, annoimme lukijan kysymykseen estää sydänsairauksia James Beckerman, MD, sydäntä terveydenhuollon asiantuntija; K: Sydänsairaus kulkee perheeni. Mitä voin todellakin tehdä nyt auttaa estämään sitä; V: Leikkaa nämä viisi asiaa suuresti vähentää ris; Tupakointi (tai hengailu kanssa tupakoitsijoita). Tupakointi on vaarallisin – mutta useimmat palautuva …

Jos sinulla on sydänongelmia tai oli leikkaus, saatat pelätä käyttää. Tai jos et ole koskaan käyttänyt, et voi tietää, miten päästä alkuun. Your sydämen rehab joukkue avulla voit aloittaa hitaasti ja työskennellä jopa tasolle, joka on hyväksi sydämelle.

Monet sairaalat ja rehab keskukset tarjoavat sydämen rehab ohjelmia. Saatat olla osa sydämen rehab ryhmä, mutta jokainen seuraa omaa suunnitelmaa.

Lääkärit usein määrätä sydämen rehab ihmisille, joilla on ollut sydänkohtaus tai ohitusleikkaus. Mutta ihmiset monentyyppisiä sydämen tai verisuonisairaus voivat hyötyä sydämen rehab. Rehab voisi auttaa, jos olet

Usein ihmiset ei anneta mahdollisuutta kokeilla sydämen rehab. Tai ne voivat käynnistää ohjelman, mutta pudottaa pois. Tämä pätee erityisesti naisten ja iäkkäiden. Ja se ei ole hyvä uutinen, koska he voivat saada samat edut kuin nuoremmille. Jos lääkäri ehdottaa sydämen rehab, pysyä niin saat parhaat tulokset.

Medicare maksaa sydämen rehab ihmisille, joilla on sydänvaivoja. Monet vakuutusyhtiöt tarjoavat myös kattavuus. Tarkista vakuutusyhtiön tai sairaalaan nähdä, jos katetaan.