sydänkuntoutusohjelmassa vaihe i: sairaalassa – aihe yleiskatsaus

Sydänkuntoutus (Rehab) vaiheen I alkaa, kun olet sairaalassa ja korostaa liikunnan ja koulutusta.

Räätälöity harjoitusohjelma, joka perustuu omaan terveydentilasta, kliinisen tilan ja oireiden; Virtaama ohjeet jälkihoitotoimia; Koulutusta elintapojen muutokset ja miten alentaa riskiä tulevien sydänvaivoja; Tapoja auttaa kehon toipua; Lisätä ruokahalua ja vahvuus; Kasvata aerobista kapasiteettia; Kasvata keuhkojen tilavuus; Jos oli sydämensiirto, välttää hylkääminen uuden sydämen.

Your hyödyntämisaste riippuu iästä, sukupuolesta, ja muut sairaudet. Riippuen kunnossa ja miten vastata rehab, voi jäädä tietyssä vaiheessa tai siirtää edestakaisin kesken eri vaiheissa. Ei ole asetettu aika, että sinun täytyy pysyä tietyssä vaiheessa.

Sairaala rehab henkilökunnan pitäisi pystyä tarjoamaan sinulle tietoa ja resursseja tehdä siirtymistä sairaalasta kotiin. Tämä sisältää miten löytää sydämen rehab ohjelma paikkakunnalla.

Seuraavat harjoitukset ovat esimerkkejä. Harjoituksen ohjelma riippuu sairaushistoria, kliininen tila, ja oireet. Keskustele lääkärisi muita fyysisiä rajoitteita tai lääketieteellisiä kysymyksiä ennen kuin aloitat harjoitusohjelman.

Faasin I sydämen rehab harjoitusohjelman pitäisi edetä alkuperäisestä tukevia ja itsehoidon toimintaa säännöllisesti päivittäin kävelyä.

Vaihe 1

Vaihe 2

Vaihe 3

Vaihe 4

tila

Taajuus

Intensiteetti

Aika

Aloitat helppo toimia, kuten istumaan tuolilla ja kävely, heti kun pystyt. Varhainen toiminta on tärkeää, koska menetät lihasvoimaa hyvin nopeasti, kun pysyä sängyssä; Kuten tulee vahvempi, saatat olla aktiivinen 2 tai 3 kertaa päivässä 5-20 minuuttia kerrallaan, riippuen kunnossa. Jäsen rehab henkilökunta seurata sykettä olla varma, että se ei tule liian korkealle kävellessäsi tai hitaasti kiivetä portaita; Kuinka kauan te sairaalahoitoon riippuu siitä, mitä ongelma, menettely, tai leikkaus olet ollut. Your sydämen rehab ohjelma saattaa olla 3-5 päivää sairaalassa, mukaan lukien siirtyminen kotiin perustuvia toimintoja. Jos oli avosydänleikkaus, olet todennäköisesti sairaalassa pidempään.