syitä hermo kipua ja miten kohdella hermosärky

Kivunhallinta Trends

Nerve kipu voi olla oire monista eri olosuhteissa, mukaan lukien syövän, HIV, diabetes, ja vyöruusu. Joillekin hermosärky on turhauttavaa, toisille, hermo kipu on tuhoisa ja elämää muuttava.

Beth HowardFrom helppo polvi korjaus arpi vapaa leikkaus, lukea joitakin uusimpia lääketieteellisiä läpimurtoja, jotka voivat muuttaa elämäsi; Se ei ole joka päivä, tai jopa joka vuosikymmenellä, että tutkimus johtaa todelliseen lääketieteellinen läpimurto – sellainen, joka mullistaa hoitoon sairauden tai tilan. Mutta nämä huippuluokan hoitojen lupaavat tehdä juuri näin. Ja neljä naista profiloitu täällä – jotka ovat osa näitä jännittäviä tutkimuksista – vallankumous on jo tapahtunut.

Kun olet vakava sairaus kuten syöpä tai HIV, käsitellään lisäksi kurjuutta hermosärky voi olla erityisen vaikea. Mutta on hyvä uutinen. Vaikka hermo kipu ei aina voida parantaa, sitä voidaan hoitaa – ja siellä on paljon hyviä vaihtoehtoja.

Jos olet kamppailee hermosärky aiheuttama diabetes, syöpä, HIV tai muu tila, tässä muutamia vastauksia.

Lukemattomat hermot elimistössä välittää tuntemuksia aivoihin, kuten kipua. Vaikka emme ehkä pidä kipua paljon, se ei ole tärkeä tehtävä: se estää vahinkoa. Kun jalka alkaa astua kynsien, se on kivun tunne, joka hälyttää aivosi vaara.

Niin sen pitäisi toimia ainakin. Mutta ihmiset hermosärky, että messaging järjestelmä ei toimi oikein. Aivot vastaanottaa kipusignaalin, ja tunnet kipua, mutta ei ole mitään todellista syytä. Nyt se on vain kipua ilman tarkoitusta – ja koska ei ole mitään syytä, ei ole välitöntä tapa lievittää sitä.

Mikä tekee hermot käyttäytyä tällä tavalla? Yleensä se on vaurioita fyysinen vamma tai sairaus.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä sairauksia ja tiloja, jotka voivat aiheuttaa hermovaurio ja hermosärky. Toiset ovat toistuvia stressiä, vitamiininpuutokset, hormoni epätasapaino, sydänsairauksien, aivohalvauksen, multippeliskleroosi, Guillain -Barre oireyhtymä, Lymen tauti, alkoholismi, ja enemmän. Joissakin tapauksissa, hermosärky kehittää ilman näkyvää syytä.