syöpä genetiikka riskinarviointi ja neuvonta (pdq®): genetiikka [] Get lisätietoa

-4- SYÖPÄ

Keskustella verkossa

The ‘s LiveHelp® online chat-palvelu tarjoaa Internetin käyttäjille mahdollisuuden keskustella verkossa tietoasiantuntijalta. Palvelu on saatavissa 08:00-23:00 itärannikon aikaa, maanantaista perjantaihin. Tiedot asiantuntijat voivat auttaa Internetin käyttäjiä löytämään tietoa verkkosivujen ja vastata kysymyksiin syöpä.

Kirjoittakaa meille

Lisätietoja siitä, kirjoita tähän osoitteeseen

Hae sivustosta

Web-sivusto tarjoaa online tiedonsaantia syöpään, kliinisissä kokeissa, ja muita sivustoja ja organisaatioita, jotka tarjoavat tukea ja resursseja syöpäpotilaiden ja heidän perheilleen. Jotta nopea haku, käytä hakukentän oikeassa yläkulmassa jokaisen Web-sivun. Tulokset monenlaisia ​​hakusanojen sisältää listan “Parhaat valinnat” sanamuotoa valittu Web-sivut, jotka ovat läheisimmin liittyy hakusana syötetty.

On myös monia muita paikkoja saada materiaaleja ja tietoa syövän hoitoon ja palveluihin. Sairaalat omalla alueella saattaa olla tietoa paikallisten ja alueellisten elinten, joilla on tietoa talouteen, saada ja hoidosta, jotka saavat hoitoa kotona, ja käsittelee ongelmia, jotka liittyvät syövän hoitoon.

Etsi julkaisuja

Kohteella on esitteitä ja muuta materiaalia potilaille, terveydenhuollon ammattilaisille, ja yleisölle. Nämä julkaisut keskustella syöpätyyppien, menetelmiä syövän hoitoon, selviytyä syöpä, ja kliinisissä kokeissa. Joitakin julkaisuja antaa tietoa testien syövän syitä ja ehkäisyä, syövän tilastoja, ja tutkimustoimintaa. materiaalit näistä ja muista aiheista voi tilata verkossa tai tulostaa suoraan Publications Locator. Näitä materiaaleja voidaan myös tilata puhelimitse päässä Cancer Information Service maksuton at 1-800-4-Cancer (1-800-422-6237).

: 30.9.2014

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute