syöpä: kodin hoito ummetus-asioita voi tehdä

Home hoito voi olla kaikki, mitä tarvitaan ummetuksen aiheuttaman syövän, kipulääkitystä, toimettomuuden tai sivuvaikutuksia kemoterapiaa tai sädehoitoa. Jos lääkäri on antanut sinulle ohjeita tai lääkkeitä hoitoon ummetus, muista noudattaa niitä. Tarkista lääkäriltä ennen minkään nonprescription lääkkeitä varten ummetus.

Monet lääketieteen ja tieteellisiä termejä käytetään tässä yhteenveto löytyy Dictionary of Genetics ehdot. Kun linkitetty termiä napsautetaan, Määritelmää näytetään erillisessä ikkunassa; Monet geenit on kuvattu tässä yhteenveto löytyy Mendelian Inheritance in Man (OMIM) tietokantaan. Kun OMIM näkyy, kun geenin nimi tai nimen ehdon, klikkaa OMIM linkin lisätietoihin; On olemassa useita perinnöllisiä oireyhtymiä, joissa hormonitoimintaa tai neuroendokriini rauhaset, …

Jos olet edelleen ummetusta

Jos ummetus jatkuu, lääkäri voi ehdottaa laksatiivinen, kuten Phillip n maitoa Magnesia.

Joskus voi olla tarpeen kokeilla nautintoaine laksatiivinen, kuten Ex-Lax tai Feen-a-Mint.

Jos yksi tai useampi seuraavista oireista aikana kotihoidossa, ota yhteys lääkäriin

Juo riittävästi nestettä; Vähennä saanti alkoholijuomien. Ne voivat lisätä kuivuminen; Jos sinulla on sydämen vajaatoiminta tai munuaisten vajaatoiminta, keskustele lääkärisi kanssa siitä, kuinka paljon nestettä on sinulle oikea valinta.

Lisää noin jalostettu tai synteettistä kuitua, kuten Benefiber®, Citrucel, FiberCon, Metamucil tai Perdiem, omaan ruokavalioon joka päivä; Kokeile ulosteet huuhteluaine, kuten Colace, jos uloste on hyvin vaikea.

Älä käytä laksatiivinen ilman lääkärin; Älä ota laksatiivinen jos olet natrium-rajoitettua ruokavaliota tai on munuaissairaus.

Älä käytä laksatiiveja ilman lääkärin kanssa; Käytä näitä valmisteita säästeliäästi. Säännöllinen käyttö voi häiritä elimistön kykyä omaksua D-vitamiinin ja kalsiumin. Tämä voi heikentää luustoa; Liiallinen stimuloivat laksatiivit vähentää sävy ja tunne paksusuolessa, joka aiheuttaa riippuvuutta laksatiiveja.

Uusi ummetus tapahtuu tai muu suolentoiminnan muutokset jatkaa jälkeen 1 viikon kotihoidossa; Meneillään (krooninen) constipatio; Aiheuttaa uusia ongelmia; On huonontunut; Esiintyy yhdessä muiden suolen muutoksia, kuten muutokset koon, muodon tai johdonmukaisuuden ulosteessa.