syöpä tuki: life käsittelyn jälkeen – aihe yleiskatsaus

Vaikka hoito toimi ja olen syöpä vapaa, olen huolissani paljon sairastumisen uudelleen. “-Linda, 63

Tämä täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede (CAM) tiedot yhteenveto antaa yleiskuvan käyttö Newcastlen taudin viruksen (NDV) hoitona ihmisille, joilla on syöpä. Yhteenvedossa lyhyt historia NDV tutkimus, katsaus laboratorio- ja eläinkokeet, tulokset kliinisissä tutkimuksissa ja mahdolliset haittavaikutukset NDV-pohjainen terapia. Useita erilaisia ​​kantoja NDV keskustellaan yhteenvedossa, kuten Unkarin kanta MTH (More Than Hope) -68. Tiedot esitetään joitakin …

Syöpä muutti kaiken. Kehoni on erilainen ja olen arvet leikkauksesta, ja olen vielä yrittää tottua siihen. Kumakain terveellisempiä ja todella huolta itsestäni nyt. Olen myös alkanut keskittyä enemmän asioita, jotka todella väliä minulle. Olen uusi päämäärä. “-Rosa, 54

Elossa syöpä on jotain juhlia. Mutta monet ihmiset löytää aikaa hoidon jälkeen on erilainen kuin mitä he odottivat. Se voi olla vaikea saada tolkkua miten syöpä on vaikuttanut ja muuttanut teitä.

Osa muutoksista voi olla hyvä. Saatat olla tuoretta elämänkatsomus ja tuntuu, että olet saanut toisen mahdollisuuden.

Muita muutoksia voi olla vaikea käsitellä. Saatat olla kipua tai arpia hoidon. Joitakin suhteita saattanut muuttua. Ja vaikka olet hyvin, voit silti tuntea ahdistusta yli kaiken kävit läpi. Tai ehkä pelätä syövän tulossa takaisin.

Tämä on aikaa säätö ottaen huolta itsestäsi, ja löytää uusi “normaali”. Tämä vaihe on osa palautumisen, ja se voi kestää kauemmin kuin odotit.

Syöpä muuttuu perheitä. Se voi luoda läheisiin suhteisiin, mutta se voi myös tuoda esiin vaikeita tunteita.

Seuraavassa on muutamia asioita, voit tehdä auttaa perhettä säätää

Kerro heille, mitä voi ja ei voi käsitellä. Vaikka hoidon on ohi, et ehkä ole tarpeeksi energiaa tehdä kaiken sen mitä oli tapana tehdä. Anna perhe tietää, että olet edelleen tarvitsevat apua; Auttaa heitä ymmärtämään, että se vie aikaa. Puhua siitä, miten syöpä on muuttunut perheen ja kuinka jotkut asiat saattavat mennä takaisin, miten ne olivat ennen syöpä; Ole rehellinen lapsesi. Puhumaan avoimesti syöpä ja hyödyntämistä, ja anna niiden kysyä kysymyksiä.