sytarabiinia liposomiin intratekaalista

Kemialliset araknoidiitin, oireyhtymä, jossa ensisijainen oireita pahoinvointia, oksentelua, päänsärkyä ja kuumetta, oli yleinen haittavaikutus kliinisissä tutkimuksissa sytarabiinia liposomin. Kemialliset araknoidiitin saattavat olla hengenvaarallisia, jos ne jätetään hoitamatta. Potilaat, jotka saavat sytarabiinia liposomiin tulisi saada deksametasonia samanaikaisesti oireiden lievittämiseksi kemiallisten araknoidiitin.

Käyttää sytarabiinia liposomiin

Terapeuttinen luokka: Antineoplastiset Agent

Farmakologiset Class: antimetaboliitti

Liposomaalinen sytarabiini häiritsee syöpäsolujen kasvua, jotka ovat lopulta tuhoutuu. Koska kasvu normaalit solut voidaan myös vaikuttaa lääkkeen, muita vaikutuksia voi myös esiintyä. Jotkut näistä voivat olla vakavia ja on ilmoitettava lääkärille. Jotkut vaikutukset voivat ilmetä hoidon jälkeen liposomaalisen sytarabiinia on pysäytetty.

Ennen hoidon aloittamista liposomaalisen sytarabiinia, sinun ja lääkärisi tulisi puhua hyvää sytarabiinin liposomin tekevät sekä riskit käyttää sitä.

Liposomaalisen sytarabiini on tarkoitus antaa vain tai sen välittömästä lääkärin valvonnassa.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sytarabiini liposomin, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio sytarabiinille liposomiin tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen sytarabiinia liposomiin

Tutkimukset sytarabiini liposomi on tehty vain aikuisilla potilailla, ja ei ole olemassa erityisiä tietoja verrataan käytöstä liposomaalisen sytarabiinia lapsilla käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön liposomaalisen sytarabiinia vanhusten kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät sytarabiini liposomiin, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä sytarabiinia liposomin kanssa jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä sytarabiinia liposomin kanssa jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön sytarabiinin liposomiin. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

sytarabiini liposomiin aiheuttaa usein pahoinvointia ja oksentelua. On kuitenkin erittäin tärkeää, että edelleen saada lääkettä, vaikka olosi sairas. Kysy terveydenhuollon ammattilainen keinoja vähentää näitä vaikutuksia.

Annoksen sytarabiinin liposomi on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta sytarabiinia liposomin. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että sytarabiini liposomi toimii oikein ja tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö Sytarabiinin liposomin

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Aivokalvontulehdus, Lymfomatoottinen DepoCyt

 tai mennä liittyä sytarabiinin liposomaalinen tukiryhmä yhteyden muiden kanssa, jotka ovat samanlaisia ​​etuja.

Varotoimet Vaikka käyttäminen sytarabiinia liposomiin

sytarabiini liposomiin Side Effects

sytarabiinia liposomaalisen