syyt ja oireet krooninen lantiokipu

Naisten terveys Trends

Monet erilaiset olosuhteet voivat aiheuttaa kroonista lantion kipu. Sinulla voi olla yksi tai useampi niistä. Kaikki voi olla samanlaisia ​​oireita, ja että usein tekee vaikeaksi selvittää lähde kipua. Tärkein oire on kipu, joka kestää yli kuusi kuukautta, mutta on yleensä muita oireita, samoin. Ymmärtäminen oireet voivat auttaa ja lääkäri alkaa paikantaa syy tai syitä krooninen lantion kipu. Tässä muutamia syitä ja siihen liittyviä oireita

Endometrioosia, solut, jotka normaalisti reunustavat sisällä kohdun (endometrium) kasvaa epäasianmukaisesti ulkopuolella olevia elimiä, kuten munasarjojen, virtsarakon tai peräsuolen.

Oireet ehkä

Tämä ehto on samanlainen endometrioosi. Solut, jotka normaalisti linja kohtu (endometrium) hyökätä lihaskudoksen kohdun seinämän (myometrium). Monet naiset adenomyoosi ei ole mitään oireita.

Oireet ehkä

Naiset, joilla on interstitiaalinen kystiitti on tulehtunut rakko. Tulehdus ei johdu infektio. Tämä ehto yleensä vaikuttaa naisten niiden 30s ja 40s.

Oireet ehkä

Bakteerit ovat yleensä aiheuttavat virtsatieinfektioita. Infektiot voivat liittyä jokin osa virtsateiden, mukaan lukien munuaiset, virtsarakko, ja virtsaputki. Virtsatietulehdukset ovat huomattavasti yleisempiä naisilla kuin miehillä.

Oireet ehkä