syyt yliaktiivisen rakon

Inkontinenssi / OAB Trends

Eläminen yliaktiivinen rakko – kutsutaan myös OAB – voi olla haaste, jossa virtsaamistarvetta esiintyy usein ja yllättäen. Se voi olla kaksin verroin turhauttavaa, kun et tiedä, mikä aiheuttaa yliaktiivisen rakon. Et ole yksin: Jopa yksi kuusi aikuista yli 40-vuotias voi olla oireita OAB.

Yliaktiivinen rakko tapahtuu, kun rakon lihaksistoa tahtomattaan sopimus useammin ja sopimattomaan aikaan.

Mielesi lukee näitä supistuksia kuin kiireellinen tarve virtsata. Jos olet “kuiva” OAB, voit tehdä sen kylpyhuoneen ajoissa, mutta se voi aiheuttaa paljon huolta ja ahdistusta. Jos sinulla on “märkä” muodossa yliaktiivisen rakon, et voi aina tehdä sen ilman vuotaa virtsaa (virtsankarkailu).

Suurimman osan ajasta, lääkärit eivät ymmärrä mikä aiheuttaa tämän sekoittaa välillä rakko ja aivosi OAB.

On syitä ihmisten täytyy mennä vessaan tavallista useammin tai tuntea ne täytyy mennä. Ne voisivat olla

Sinun pitäisi tietää, että jos olet yliaktiivinen rakko ja virtsainkontinenssi, voit myös todennäköisemmin joitakin muita terveyteen liittyviä kysymyksiä. Nämä sisältävät

Jos herää s LEEP vähintään kaksi kertaa yön ottaa mennä vessaan, tätä kutsutaan nokturia. Lisäksi huono nukkua, nokturia on yhdistetty väsymys, vähän energiaa, vaikeampi suorittaa day-to-day toimintaa ja heikentää elämänlaatua.

Masennus on myös yhdistetty OAB, etenkin ihmisten pakkovirtsankarkailua ilman tunnettua syytä.

On tärkeää keskustella terveydenhuollon tarjoaja kaikista oireista voi olla ottaa – vaikka luulet ne eivät näytä liittyvän ehdon. Tämä voi auttaa häntä pitämään silmällä muita asioita.

LÄHTEET

Urologisessa Association: “yliaktiivinen rakko.”

National Association for kontinenssileikkaus: “pakkoinkontinenssin / yliaktiivinen rakko” ja “yliaktiivinen rakko Q ja A.

Thomas Jefferson University Hospital, Philadelphia: “yliaktiivinen rakko.”

Urogynecologic Society: “yliaktiivinen rakko.”

Netti, V. arvostelut kohteessa Urology, 2002.