tarkistuslista terveellisen ja turvallisen kesätaukoa

Tämän tarkistuslista auttaa pitämään lapset terveenä, kun heillä on hauskaa tänä kesänä; Uudelleen täytettävät vesipulloja. Lasten tulisi juoda 12 unssia kylmää vettä tai urheilujuomaa ennen pää ulos pelaamaan. Ja ne pitäisi ottaa vettä taukoja aikana pelejä. Jos lapset menevät leirille tai pelata joukkue, varmista, että ne täytä heidän vesipullo useita kertoja päivässä.

Suojakerroin. Get Leveälierinen hattuja, aurinkolaseja, ja puuvilla vaatteita, jotka kattavat lapsen iholle vähentää altistuminen auringon haitallisilta säteiltä.

Aurinkovoidetta. Käytä laajakirjoinen aurinkovoidetta vähintään 30 SPF päivittäin lapsille yli 6 kuukautta. (On parasta pitää vauvojen poissa auringosta). Levitä uudelleen uinnin jälkeen, hikoilua, tai yli 2 tuntia auringossa.

Kypärä. Ennen lapset ajaa pois pyörä, skootteri tai muut joukko pyörät, varmista, että ne yllään hyvin istuva kypärä.

Suojaava urheiluvälineitä. Jos lapsesi leikkiä joukkueurheilussa, varmista, että ne ovat sopiva vaihde. Riippuen urheilua, tämä voi sisältää suun vartija, naamariin, kypärä, tyynyjä ja kengät tehty nimenomaan pinnan lapsesi pelata.

Turvallisuussuunnitelma. Ennen lapset pää ulos pelaamaan, sopia turvallisuudesta, johon sisältyy miten he voivat tavoittaa sinut ja mitä tehdä hätätilanteessa.

Hyönteismyrkky. Jos punkkeja tai hyttyset ovat yleisiä omalla alueella, sovelletaan hylkivä kanssa DEET, mutta mennä Pienin pitoisuus, joka toimii niin kauan kuin tarvitset sitä. Hylkivä 10% DEET on tehokas noin 2 tuntia, kun taas 30% DEET työskentelee noin 5 tuntia. Älä käytä spray korkea pitoisuus DEET enemmän kuin kerran päivässä. Öljy sitruuna eukalyptus voi myös suojautua hyttyset.