täydentävä hoito rintasyövän

Jos sinulla on rintasyöpä, sinun kannattaa tehdä kaiken voit saada takaisin terveydelle. Osana tätä, voit yrittää täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede (CAM) yhdessä lääketieteellistä hoitoa.

Koska olet äskettäin pyytänyt varten sädehoitoa hoitoon rintasyövän, kysy sädehoitolääkäri näihin kysymyksiin seuraavalla käynnillä; 1. Suositteletteko sädehoitoa hoitoon minun syövän; 2. Mitä hyötyä sädehoitoa; 3. Mitkä sädehoitoa olisin ehdolla; 4. Kuinka monta hoidot ovat mukana ja kuinka kauan kutakin istuntoa viime; 5. Jos minä mennä tapaamiset; 6. Mitä varotoimia olisi otan hoidon aikana; 7. Mikä …

Hoito lääketieteellisiä ongelmia tyypillisesti sopii kolmeen luokkaan

Standard hoito kutsutaan myös “perinteistä” tai “perinteisten” hoitoa. Se viittaa tyypilliseen länsimaisen lääketieteen. Rintasyövän, joka sisältää kemoterapiaa, hormonihoito, säteily, ja leikkaus.

Täydentävä hoito tarkoittaa mitä tahansa hoitoa, että käytät yhdessä tavanomaista hoitoa.

Monet täydentävät hoidot voivat pitää suuri arvo. Mutta on puutetta tutkimustyön niiden riskit, hyödyt, sivuvaikutukset, ja miten ne voisivat vuorovaikutuksessa tavanomaista hoitoa.

Mutta tutkimus CAM kasvaa. Täydentäviä hoitomuotoja ovat tulossa osaksi lääkäreiden hoitovaihtoehtoja. Ja yhä useammat lääkärit suosittelevat sitä potilaille.

Vaihtoehtoinen hoito tarkoittaa välitä, että käytät korvata tavanomaisen hoidon vaihtoehtona Länsi lääketieteellinen lähestymistapa.

Vaihtoehtoisia hoitoja on käytetty maailmanlaajuisesti jo vuosisatoja. Mutta kuten täydentäviä hoitoja, he eivät ole käyneet läpi tiukat testit.

Monet näistä hoitojen olla juuret vaihtoehtoisia lääketieteen menetelmissä. Nämä järjestelmät on erilaisia ​​tapoja ymmärtää ihmiskehon sairauksien ja paranemista. Tämän seurauksena ne eroavat, joskus merkittävästi, länsimaisen lääketieteen.

Useimmat täydentäviä ja vaihtoehtoisia hoitoja ovat muotoja kokonaisvaltainen lääketiede. Tämä tarkoittaa, että ne pyrkivät palauttamaan terveyttä ja tasapaino “koko henkilö” – ei vain ruumiin. Ne keskittyvät mieltäsi, tunteet, ja henki, too.

Vaihtoehtoiset lääketieteelliset järjestelmät sisältävät